Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sene bek rotasyonu zayifti, bu sene daha da zayif oldu.

Bizim ekip uzerine yok vallah.

Geçen sene rotasyon zayıftı bu sene yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tostos ağabey masada okan sahada kontra yeme yarışı yapıyorlar

Hizlidan kasıt topu her alanin acele acele davranıp topun kıymetini bilmeden lambur lumbur oynamasını kastediyor olabilir.
Katilmiyorum. Oyun içinde minimum 30 dakikalık bir süre içerisinde top Muslera-Nelsson-Apo arasında dönüp dolaşiyor çünkü maalesef

Bence cl’den elenince rotasyonu azaltalim dediler

Bazı eleştiriler Ancelotti eleştirileri gibi geliyor gözüme. Onlarda da benzer oyun eleştirileri oluyor. Bireysellikle kazanıyor gibisinden.

Arkadaşlar okan gitmeyecekse yanına modern futbol ve taktik bilen bir yardımcı alsınlar. Biz ne oynuyoruz bilen varsa söyleyin. Set hücumu desen değil, geçiş hücumu desen değil savunma futbolu desen değil biz ne oynuyoruz?

Gitmesi gündemde olanlar

Ziyech
Kerem
Oliveira
Halil
Yusuf

Kalanlar:

Muslera
Günay

Jelert
Nelsson
Sanchez
Jacobs
Kaan
Abdulkerim
Metehan

Torreira
Sara
Demirbay
Berkan

Barış
Mertens
Yunus

İcardi
Batshuayi

Maçlara alt yapı çıkacak herhalde

çok berbat la
bu kadronun al'de üst tura çıkması imkan dışı

ligin kazakistan seviyesinde oluşundan ötürü ilk 4te bitirebiliriz yine de

Jacobs geldi artık. Umarım Lequibe'ın haberi doğrudur ve o şartlarda gelmiştir. 1 transfer daha olur herhalde bildiğim kadarıyla artık sağlık kontrolünü illa TR'ye getirip yaptırmaya gerek kalmıyor direk bulunduğu ülkeden de yaptırılabiliyordu geçen seneden itibaren dijital ortamda belgelerin yüklenmesi yetiyordu. Yarın geceye kadar mı son tarih yoksa çarşamba gecesine kadar mı? Arias'ın falan geleceğini düşünmüyorum ben. Kadro dışı takımında oynamayan bir oyuncu kiralık gelecektir bence.

Ben baya seviyodum hatta futbolunu da normalde severim de şu bi daha bu takımda oynayanın aq işinden sonra kıl oldum. Bi de habire gitcem msjlarından sonra
Kendisini karakter olarak burak yılmaza benzetmişimdir hep. Onun da karakterini sevmezdim. Daha doğrusu yerli papaz topçulara kılım. Barış alper hiç öyle değil mesela, işinde gücünde

Jelert'e Barış Alper beslenme biçimi uygulanmalı.Boey'de bi zamanlar göbekli diye linç yiyordu içinden geçti ligin.

Rabiot manu haberleri gördüm Casemiro'nun dünki facia performansından sonra olur mu olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt