- 24 Mayıs 2009
- 18.464
- 19.908
- 2.273
Gecen sene bek rotasyonu zayifti, bu sene daha da zayif oldu.
Bizim ekip uzerine yok vallah.
Geçen sene rotasyon zayıftı bu sene yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen sene bek rotasyonu zayifti, bu sene daha da zayif oldu.
Bizim ekip uzerine yok vallah.
Keremi antipatisi hayırlı olsun üstad. Biz hep burdaydık
Katilmiyorum. Oyun içinde minimum 30 dakikalık bir süre içerisinde top Muslera-Nelsson-Apo arasında dönüp dolaşiyor çünkü maalesefHizlidan kasıt topu her alanin acele acele davranıp topun kıymetini bilmeden lambur lumbur oynamasını kastediyor olabilir.
Bu sene onu da yavaş yapıyoruz.Hizlidan kasıt topu her alanin acele acele davranıp topun kıymetini bilmeden lambur lumbur oynamasını kastediyor olabilir.
Gitmesi gündemde olanlar
Ziyech
Kerem
Oliveira
Halil
Yusuf
Kalanlar:
Muslera
Günay
Jelert
Nelsson
Sanchez
Jacobs
Kaan
Abdulkerim
Metehan
Torreira
Sara
Demirbay
Berkan
Barış
Mertens
Yunus
İcardi
Batshuayi
Maçlara alt yapı çıkacak herhalde
Kendisini karakter olarak burak yılmaza benzetmişimdir hep. Onun da karakterini sevmezdim. Daha doğrusu yerli papaz topçulara kılım. Barış alper hiç öyle değil mesela, işinde gücündeBen baya seviyodum hatta futbolunu da normalde severim de şu bi daha bu takımda oynayanın aq işinden sonra kıl oldum. Bi de habire gitcem msjlarından sonra
Cl den elenince biz maaşları ödeyemeyiz bu topçular kaçar uefalik oluruz bunlar kacacagina biz yollayalım dedilerBence cl’den elenince rotasyonu azaltalim dediler
Bu sene geçmiş senelerden hızlı yaptığımız tek şey top kaybı. Geçen sene 5 saniyede top kaybediyorsak bu sene 2 saniyeye falan düştüBu sene onu da yavaş yapıyoruz.
Mac sayisi degismiyor ama?Bence cl’den elenince rotasyonu azaltalim dediler
Büyük hata olur çünkü avrupa ligi takımları ezip geçecek bu sezon. Kadroyu hiç olmadığı kadar geniş tutmalı takımlarBence cl’den elenince rotasyonu azaltalim dediler
Başımıza genelde ayni takimlar bela oluyor.Transferde her sezon bir italyan klübü başımıza bela oluyor