Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.554
- 6.512
- 2.238
Sol bek bomboş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
RaporladimSol bek bomboş
Jar jar binks gibi nöbetGüç yüzükleri dizisi gibi nöbet
kanatlar, sanchez yanı stoper?
Niye yav?!Raporladim
aga sen de hiçbir şeyi anlamıyorsun yaw. :dniye 36 saat var anlamadım? 13 eylülde bitiyor transfer
jakobs'u saymıyomusun üstad ben onu geldi kabul ediyorumbarış-kerem-ziyech-yunus bence lig için yetebilir yaw. tabiki bir kanat daha olsa çok iyi olur ama burada öldük bittik bir durum yok bence.
ama bek işi skandal. resmen 1 tane bekimiz var yaw 1.
stoper işini de sıkıntılı görmüyorum. sanchez, nelsson, apo, metehan yine lig için yeterlidir. apo toparlayacaktır yaw.
Haklı bir yorum olmuş ama solbek pozisyonun bomboş olması içine kararttı rdas kusura bakmaNiye yav?!
Kendisi gs li olmadığı için memnundur durumdanmehmet özcan ı izliyorum
hic transfer olmasa bile en iyi kadro GS de diyo taraftari azarliyo asporda an itibarıyna
an itibariyle bizim topçumuz mu? değil. malesef saymıyorum. haa gelse de çok bir şeyi değiştirmez gibi. bildiğin vasat oyuncu yaw.jakobs'u saymıyomusun üstad ben onu geldi kabul ediyorum
Ariasi begenmem ama depay denen gamsiz adam gelecegine arias milyon kere gelsib depay yuklu bir maas alip yatisa gecer zaten kariyeri boyunca hirsli biri olmadi ziyech gibi karakteri olan oyuncu ayrica arias dun ciddi ciddi maci domine etti iyi oynadiArias geleceğine milyon kere depay
Arsenal niye biraksin dah 2 gun oldu alali?Sterling desem adama ulaşamazlar bile
Ne ara aldılar yawArsenal niye biraksin dah 2 gun oldu alali?