Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.751
- 94.861
- 4.978
Beklerimiz İlyas ve İsmail
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keremi başta bende istemiyordum ama bu sezon iyi başladı herif Allah var iş yapacaktır kuşkusuz ama orta saha lazımBu takim hocasız anca bireysel çabalarıyla maç alabilir , o yüzden orta saha ve sağlam kanat almadan şampiyon olma ihtimalimiz 0 direkt.He o kaliteli oyunculari alsan olur musun o da belli değil ama misal Rabiot ve Cherki alsan en azından ihtimal oluşur hocaya rağmen.Obur türlü Mertens,Kerem falan imkansız bu işler.
Veronique, Cenker'e tek atar.
Cenker mavi gozleriyle bir bakis attimiVeronique, Cenker'e tek atar.
Keremin oynadığı bir mac ads o da zaten 1.lig takımı şimdiden ki o maç bile geçiş yedirdi sürekli.Bu kadar topun kıymetini bilmeyen adamdan olmaz takımda.Rotasyonda oynar anca , yoksa avrupada yine en dandik takıma bile yaptiricagi geçişlerle gruptan bile çıkmamizi engelleyecekKeremi başta bende istemiyordum ama bu sezon iyi başladı herif Allah var iş yapacaktır kuşkusuz ama orta saha lazım
Anasının gözleri yeterli parayı göremeyip kırmızıya döndü mü mavilikleri eritir, yeşillikleri yakar geçer.Cenkere mavi gozleriyle bir bakis attimi
Verebique yaglari erir imzayi atar![]()
Mama rabiot sabah seker ilacini almis keyfi yerindeymis early grey icerken cenk ergunu cagirmis bakalim neler olacak
özbek kimseyi ikna edemez onu gören kaçarDursun Özbek Fransızca biliyor müthiş karizmasıyla Veronica hanımı ikna etsin bana bırakın demesini biliyor
Madam kölelik yövmiye mi verecek misiniz? Matmazel Veronica: sen istiyor Rabiot verecek 8 milyon euro
Böyle de demeyelim ya zamanında Carrusca diye bir oyuncu geldi.Bu Jhon denen cuce 27 yasindaymis yahu. Bula bula bunu mu bulmuslar bir de 15 milyon euro falan yaziliyor. Lan gidin Fransa'dan bir kanat bulup getirin Allahin cezalari he yok illa Guney Amerika'dan olacaksa bir genc Brezilyali bulup getirin yasi max 21 olan. En azindan ileride satma durumun da olur, elin adami buluyor siz ne yapiyorsunuz lan?