Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf Yazıcı hala serbest ve hatırladığım kadarıyla Lille’de 9 numara olarak oynamıştı.

Acaba Batsuayi’nin alternatifi olabilir mi? Kendisini oyuncu olarak çok beğenmesem de, Icardi’nin sakatlığı ve Barış Alper’in as kanat oyuncusu olması durumu göz önüne alındığında, üçüncü bir santrafora ihtiyaç olduğu görünüyor. Eğer maliyeti uygun olursa, bu riski almak bana mantıklı geliyor

Bu takim hocasız anca bireysel çabalarıyla maç alabilir , o yüzden orta saha ve sağlam kanat almadan şampiyon olma ihtimalimiz 0 direkt.He o kaliteli oyunculari alsan olur musun o da belli değil ama misal Rabiot ve Cherki alsan en azından ihtimal oluşur hocaya rağmen.Obur türlü Mertens,Kerem falan imkansız bu işler.
Keremi başta bende istemiyordum ama bu sezon iyi başladı herif Allah var iş yapacaktır kuşkusuz ama orta saha lazım

Mama rabiot sabah seker ilacini almis keyfi yerindeymis early grey icerken cenk ergunu cagirmis bakalim neler olacak

ismail tamam bir kiralık kanat ve çilek rabiot ile öpüşüp barışırız 5 yıldız hayırlı olsun

Keremi başta bende istemiyordum ama bu sezon iyi başladı herif Allah var iş yapacaktır kuşkusuz ama orta saha lazım
Keremin oynadığı bir mac ads o da zaten 1.lig takımı şimdiden ki o maç bile geçiş yedirdi sürekli.Bu kadar topun kıymetini bilmeyen adamdan olmaz takımda.Rotasyonda oynar anca , yoksa avrupada yine en dandik takıma bile yaptiricagi geçişlerle gruptan bile çıkmamizi engelleyecek

Mama rabiot sabah seker ilacini almis keyfi yerindeymis early grey icerken cenk ergunu cagirmis bakalim neler olacak
images

Dursun Özbek Fransızca biliyor müthiş karizmasıyla Veronica hanımı ikna etsin bana bırakın demesini biliyor

Kerem mac icinde acaip dellendiriyor beni
Jelert topu kereme atmis adam artik ileri cikiyor
Ne yapar orta saha oyuncusu sirti donuk basar topa etrafi bir kontrol eder aman der kaptirmayayim benim kanat bombos kalir

Yok kerem ne yapar alip ayagina dolastirdi topuda jelertin bolgesine attilar karsi karsiya atamadi demisporlu bunlari cozemez bu topcu 3 tane atarsa 2 tanede yedirtir

IMG_4916.jpeg

Twitterdan birine transfer için şöyle bir mesaj gelmiş fyi

Bu Jhon denen cuce 27 yasindaymis yahu. Bula bula bunu mu bulmuslar bir de 15 milyon euro falan yaziliyor. Lan gidin Fransa'dan bir kanat bulup getirin Allahin cezalari he yok illa Guney Amerika'dan olacaksa bir genc Brezilyali bulup getirin yasi max 21 olan. En azindan ileride satma durumun da olur, elin adami buluyor siz ne yapiyorsunuz lan?
Böyle de demeyelim ya zamanında Carrusca diye bir oyuncu geldi.

Güney Amerikalı kanat oyuncusu ne kadar kötü olabilir ki diye sevinmiştik. Sonra adamın futbolcu olduğuna dair şüphelenmeye başladık.

Bizden sonra ne yaptı hiç bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt