Eren Ergene
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2009
- 2.254
- 622
- 1.683
Adam gelecek 30 gol atacak. Ağzımıza bi parmak bal sürüp kaçacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden başkanın nuru var o adamdaGS coştu
Rabbim Gardiden razı olsun
ADL 2027’ye kadar uzattırıp öyle yolluyormuşUlen simdi fark ettim de Osimhen 1 sene bizde oynadiktan sonra 1 senelik sozlesmesi kaliyor. Herifi buraya asik edebilirsek vallah tapusunu bile aldigimizi dusunuyorum, artik ne olur bilemem.
Gelmeden önce napoli sözlesmeyi 2027ye kadar uzatti diye haberler var amirimUlen simdi fark ettim de Osimhen 1 sene bizde oynadiktan sonra 1 senelik sozlesmesi kaliyor. Herifi buraya asik edebilirsek vallah tapusunu bile aldigimizi dusunuyorum, artik ne olur bilemem.
Kesinlikle üstad
Ne ara uzatti? 2026 yaziyor cunku.1 sene uzattı 2027 ye kadar
Ulen simdi fark ettim de Osimhen 1 sene bizde oynadiktan sonra 1 senelik sozlesmesi kaliyor. Herifi buraya asik edebilirsek vallah tapusunu bile aldigimizi dusunuyorum, artik ne olur bilemem.
şöyle bi şey geliyor
Filip Kostić izleyen var mi, son durumunu bilen var mi ? 31 yasinda kanat pek icime sinmiyor. Hiz, dribling, calim var mi bu oyuncu da
atletizm atletizm diye kafa ütüledin. Atletizmin dibine koydukNeymis sebebi
ADL kim?ADL 2027’ye kadar uzattırıp öyle yolluyormuş
7 boş yakışırBeyler forma alıcam sizce kaç giyecek osimhen?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hemen bi şarkı bulalım buna icardi gibi aşık olup gitmesinAdam gelecek 30 gol atacak. Ağzımıza bi parmak bal sürüp kaçacak.
Gelmeden önce napoli sözlesmeyi 2027ye kadar uzatti diye haberler var amirim
Napoli sözleşme uzatıp yollayacakmis