Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.174
- 101.382
- 5.238
ona da sallarsan valla asarım seniabi şaka gibi osimhen geldi bugün gerçekliği sorguluyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ona da sallarsan valla asarım seniabi şaka gibi osimhen geldi bugün gerçekliği sorguluyorum
ben iyi adamlara sallamam , rabiot gelse ona da sallamam meselaona da sallarsan valla asarım seni
toplamda 2 bekin var laJakobs sonrası gereksiz olur.
Kutsal 31 nolu forma AFFETMEZhey gidi, @Sami Karakoç anlattığı zaman, herhalde yeni r9 bulduk demiştim
Nasıl çalıştıracağını bilmiyor kiBundan iyi oynar ama denense-çalışılsa
Uşakları uyuttum ben çoktan başladım bileviskiyi aktürk'ün gidişi şerefine mi açsam osimhen gelişine mi kararsız kaldım valla ama aktürk gidişi ağır basıyor gibi arada onun kutlamasını yapmayı unuttum
Kulübün yanlışı çok, yönetim ve hoca bazında ama bu onlardan biri değil bana göreOrtada kalmış tabii. Şimdi ah ulan keşke Chelsea'nin kiralık teklifini kabul etseydim demiyor mudur yani sence şu an? Yahut Avrupa'da başka büyük liglerde transfer açık olsa bize düşer miydi?
Ha eğer kariyerini bir an önce düzene sokmak gibi bir hevesi varsa tabii ki anlaşırız. Devre arasında ayrılma maddesi tabii ki koyarız. Yalnız maaşının tamamını iade isteriz bir de üstüne €15m bonservis isteriz. Biz de devre arasında Osimhen gibi bir adamın yerine adam bakmak durumunda kalacağız neticede. Bizim de sezon boyu hedeflerimiz var
Osimhen eğer devre arası bedelsiz ayrılmak istiyorsa yahut cüzi uyduruk bir bedelle ayrılmak istiyorsa Chelsea vs. kapıyı çalarsa diye, kendi 6 aylık kariyer hedeflerini Galatasaray'ın sezonundan daha değerli görüyor demektir. Böyle şeylere tahammül göstermek tehlikeli ve saçma olur