- 3 Temmuz 2012
- 138.069
- 86.897
- 5.338
adnan polat ödeyecekmıs parasınıTalisca paragoz serefsizin teki ziyech 2.9 aliyor talisca bu paraya ucaga binmez sacma sapan haberler yalan oldugu belli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adnan polat ödeyecekmıs parasınıTalisca paragoz serefsizin teki ziyech 2.9 aliyor talisca bu paraya ucaga binmez sacma sapan haberler yalan oldugu belli
Ağzın bal yesin. Aynı düşüncedeyim. Bireysel yeteneğe bakıp oyun olarak ezilmemizi seyretmekten bıktım. Şapkadan tavşan çıkaracak adam zaten var. Şapkaya yaklaşamıyoruz problem orada.mckennie rabiot falan gelmeden 1 gram sevinmem
seviniyosunuz ama bu takım icardi-osimhen ikisini kaldırabilecek bir oyun oynayamaz
Aynen rtas, delirmemek elde degilMadem para vardı ...Niye işte niye kafayı yicem ...
adamlar satacağı adamın resmiyle dalga bile geçtiler , üstüne hazırlık maçında golde attı herif o gün.
jelert bildiğin ordaki ateşe kova su olsun diye 9+2 lik transfer oldu hızlı şekilde.
aklımın almadığı onca iş var yani.
Eğer gerçekten oynarsa alayını çiğ çiğ yer kağıt üstünde harika topçuBen sana bişey diyim mi nedensizce sanki esecek gibi hissediyorum bu çocuk felaket bek fiziği var
Öyle bisey yokadam gecen sene yılın sol bekı secılmıs
Al hemen bekleme @GALATASARAY
Hoca olasi topcularla konusmus donuyordur ne yapacak kalipnoldu eli boşmu dönüyoruz
Göster, inanmiyomadam gecen sene yılın sol bekı secılmıs
Çok atletik yaa belli oluyor deparlı adamEğer gerçekten oynarsa alayını çiğ çiğ yer kağıt üstünde harika topçu
Gitsin rabio nun parasini odesin gereksiz para sacmaya ne hacet ihtiyacimiz yokkiadnan polat ödeyecekmıs parasını
Gece uzun daha biralar var bu yangın için ne zamandır bekliyorum be renkdaş modum bile düşmüştü şükür kendime geldim Sağolasın GALATASARAYYarasın, biraz dinlen istersen
Kendide gelmeliConte adamsın oğlum bir icardiyi gönderdi sonra oshimeni gönderdi adam daha ne yapsın
2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi