- 9 Ağustos 2011
- 59.445
- 34.137
- 3.408
bu karı milletini futbola kim dahil ettiyse anasını avradinibu rabiot'un anası adamın donuna kadar alır çok tehlikeli bi kadın bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu karı milletini futbola kim dahil ettiyse anasını avradinibu rabiot'un anası adamın donuna kadar alır çok tehlikeli bi kadın bu
Bir kaç güne çıkar kokusu bana göre yönetim taraftar yangınından çekindi Erden Timur ile görüşüldü ve Gardi de bu işin içine dahil edildiAnlamadığım konu bunu yapabiliyorduk madem neden daha erken yapmadık biz abi ya sara ile jelertle neden uğraştık bu işin içinde erden abinin parmağı var ya
İki saattir bunu çözmeye çalıştımYeni taktiğimizi açıklıyorum 1-1-8
Muslera
Sanchez
Torreira
Barış - Arias - Talisca - Icardi - Osimhen - Batshuayi - Mertens - Kostic
baskan don gıymiyor allahtanbu rabiot'un anası adamın donuna kadar alır çok tehlikeli bi kadın bu
taliscalı osimhenli icardili bi kadro yapabilir misintalisca'ya antipatim var çok paragöz bi herif ziyech ile birebir takas olacaksa 3 milyon eurodan fazla para almayacaksa mantıklı bi transfer olur çokta gerekli bi transfer değil rabiot yada mckennie alınsa yeterli sara var mertens var hatta yusuf var 10 numara sıkıntı yaşamayız
Turan taktiği buYeni taktiğimizi açıklıyorum 1-1-8
Muslera
Sanchez
Torreira
Barış - Arias - Talisca - Icardi - Osimhen - Batshuayi - Mertens - Kostic
Sara havaya girmiş
bu karı milletini futbola kim dahil ettiyse anasını avradini
Sara havaya girmiş