Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.059
- 39.374
- 3.993
Rui Costa sağlam tuccarmis valla kerem icin 30 milyon +bonuslar istemiş 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Oynatılsın diye satıldı. Geri alma maddesi var ki bence tüm gençlerde bunu yapmamız lazım. Gerekiyorsa geliştirdi diye takımlara destek ödemesi vermemiz lazım.Berat lusu esenler erok denilen takıma vermişiz o çocukta ciddi potansiyel vardı keske sağlam hocası olan biryere gitseydi
Berat Luş satılmadı, kiralandı. 1600 dakika oynama zorunluluğu, devre arası geri çağırma hakkı ve oynatılmazsa cezai madde varmış. Salim Manav'ın haberiydi.Oynatılsın diye satıldı. Geri alma maddesi var ki bence tüm gençlerde bunu yapmamız lazım. Gerekiyorsa geliştirdi diye takımlara destek ödemesi vermemiz lazım.
Bana kalsa altyapıdaki tüm oyuncuları oynatma garantisiyle bir yerler gönderip gittiği takıma da yıl sonu satılırsa satıştan pay yada geri alırsak max 500 bine kadar prim ödemesi yapılmalı. Bu şekilde oynatamayacağımız çoğu oyuncu tecrübe kazanma fırsatı bulur.
Okan herkesi ister ama mantikli degil, Muani gelince kanat oynamaz, forvet icin zaten daha iyisi var elimizde. Yedek olarak gelmeyi de kabul etmeyecegine gore , yoksa Fransa MT kadrosuna alinmaz bidaki sene Dunya Kupasi var. Boyle maliyetli bir oyuncu ofans hatti icin lukse kacar.Misal yav
Sen şimdi git bunu okan hocaya sor bakim abi...
Icardi ekimde hazır olacak.Osimhen hazır değil ve yalnız
Muani kanatta oynayabiliyor ve gardi geldi önerdi.Peki okan hoca ne yapsın şimdi?
Ahmeti küçümsüyoruz bence. Herif bizden önceki 2 sene alt lig dahil olmak üzere üst ligin de en çok ışık saçan futbolcusuydu.
Sadece büyük takım konusunu tam olarak kabullenemedi alışamadı buranın senkronuna.
Anadolu kulübü için ahmet gibi herifler bir nimet. Hele Göztepe gibi yetiştirici olmaya çalışan bir kulüp için ahmet ve yusuf müthiş iki hamle olur.
Bruma cidden buyuk risti..U-20 turnuvasinda com iyiydi ama dogru durust profesyonel maci olmayan bir adamdi..
Yalniz ilk macini hala unutmuyorum berabere kalmistik rakip kimdi hatirlamiyorum da Bruma oyuna girince harika oynamisti .. Bizim bu tarz transferler genelde ilk mac cok iyi oluyor Morutanin da ilk maci k.pasaydi yine berabere kaldik yine efsane oynamisti
Fifa buna ayar çeker bence ,oyuncu hakları filan önemli ama bu sözleşmeli olduğun kulübe karşı her anlamda yanlış, kulüplere yaptırım hakkı vs getirir bence fifa bu konudaAdemola Lookman, antrenmanlara çıkmamaya devam ediyor. Lookman sadece Inter'de oynamak istiyor. Inter, 50 milyon euroluk yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor. (La Gazzetta Dello Sport)
@Halim Kırıkçı
Avrupa'da geçen gün dediğim gibi bu yeni moda oldu
TD ile tartışmıştı diye hatırlıyorum.Olay neydi bu video da?