Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mactan sonra ansızın fabritsyodan donaruma zu gala, here we go soon tiviti.

Bu iş Gardi'ye bırakıldıysa gerçekten Donna'nın gelme ihtimali birazcık da olsa var diyebilir miyiz?
Sanmiyorum, bizim bir kaleciye cift haneli maas verecegimizi dusunmek bile istemiyorum. Bonservisi elinde olsa olabilirdi ama bir de bonservis odenmesi gerekiyor.

gardi donnarummayı alsın

isviçrenin en iyi heykeltraşına heykelini yaptırır ga müzesine hediye ederim
Al ulan suisse heykeltraşın bunu örnek alarak yontsun heykelini 👇

file_00000000adbc620aa8fd9a9002f0e4d0.webp

kereme 35 bons 7 maaşın verildiği yerde

donnaya 30 bons 10 maaş sudan ucuz

Orkun unutmayalım. 25 verdiler ona da. Üstelik Orkun maç kazandırabilir belki ama şampiyonluklar kazandırmaz. Donnaruma aynı Muslera gibi bize şampiyonluklar kazandırabilir.

Bence de bonservis rakamını uygun. Maaşı bizimkiler bir şekilde çözerler diye düşünüyorum.

Önemli olan Donnaruma gelmek isteyecek mi???

90+1 ve 90+4'te Citynin 3-2 çevirdiği maç, QPR'ın kadroda alev alevmiş

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1754660378567.webp
    FB_IMG_1754660378567.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 29
Rakiplerin ne verdiginden bize ne? Oyle mantik mi olur yahu.

Zaten Fener Arabistan disi kimseyi getiremiyor, mecbur para saciyor ortaya oyunculari anca oyle ikna etmeye calisiyor.

BJK malligi ayri birsey, kendi evlatlari diye o parayi veriyorlar dunyada kimse o parayi vermezdi zaten Orkun icin.

Biz zaten Osimhen'i aldik, tarihin en pahali transferi. Istiyorsunuz ki kaleciye de tekrar o tarz paralari verelim.

Niye Petrovic'i almadik o zaman madem o kadar bonservis parasi verecegiz? Herif ustelik senelik 2.5 milyon euro kazanacakti.

Orkun unutmayalım. 25 verdiler ona da. Üstelik Orkun maç kazandırabilir belki ama şampiyonluklar kazandırmaz. Donnaruma aynı Muslera gibi bize şampiyonluklar kazandırabilir.

Bence de bonservis rakamını uygun. Maaşı bizimkiler bir şekilde çözerler diye düşünüyorum.

Önemli olan Donnaruma gelmek isteyecek miİ???

Ederson olacak vaziyette olsa bütün bu asalak muhabirler hep bi ağızdan yazardi.cunku hatipoglu ilgili unutmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt