Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.233
- 12.976
- 2.658
Sonunda zortinho'nun basin toplantisini iyi canlandirmis 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ederson olacak vaziyette olsa bütün bu asalak muhabirler hep bi ağızdan yazardi.cunku hatipoglu ilgili unutmayın
futbol izlemeyi birakirsam bu Twitter ve Youtubedaki romantikler yüzünden bırakacağımhikmet pınarbaşının donnarumma ile başka oyun oynarsın edersonla başka analizi aklıma geldide yine sövesim geldi
bu adamlar yorumculukdan para kazanıyor!!!!!!
E olacak olsa yine yazarlar.haluk kaçırır mi fırsatı ederson olacak olsadeğil artık haluk dedi ya tek yetkili artık kavukcuyla gardi transferlerde
hakanın maaş mevzuaundan dolayı dursun hatipoğlunu azarlamış 7 mi ne alıyormuş
bu 12 demiş dursuna
sonra ortaya çıkınca yapacağın işin demiş
Bruma'nin en sukseli maci tinercilere karsiydi.Bruma cidden buyuk risti..U-20 turnuvasinda com iyiydi ama dogru durust profesyonel maci olmayan bir adamdi..
Yalniz ilk macini hala unutmuyorum berabere kalmistik rakip kimdi hatirlamiyorum da Bruma oyuna girince harika oynamisti .. Bizim bu tarz transferler genelde ilk mac cok iyi oluyor Morutanin da ilk maci k.pasaydi yine berabere kaldik yine efsane oynamisti
Morata'ya yillik 6 oduyoruz diye hatirliyorum.Bu arada Morata'dan para kazandığımızı da düşünmüyorum
1.5 yıllık 6 milyon euroya kiraladık ve yıllık 8 milyon eurodan 12 milyon euro maaş ödemeyi taahhüt ettik. Yarım sezon oynadığı için 4 milyon eurosunu ödemişizdir. Milan'a 6 milyon euroluk kiralama bedelinin ne kadarını ödedik belli değil. Ama 2 milyon eurosunu ödemiş olsak Morata'nın masrafı zaten 6 milyon euroyu buluyor.
Nasıl para kazanmış oluyoruz Morata'dan?
Erden Timur’un kendisi lazımGenc erden timurlar lazım yonetime
Genc erden timurlar lazım yonetime
10 numara cok luks olur. Bize Lemina’yi yedekleyebilecek orta saha lazim. 10 numara pozisyonunda (klasik 10 anlaminda degil ama bolge olarak) Sara ve Icardi var.Kadroda Geçen seneye göre TEK farklı oyuncu var SANE..
Kiralıktan dönenleri saymıyorum.
Transfersizlikten bu kadar öldüğümüz başka sezon görmedim.
KALECİN 1 yıl önce söylemiş bırakacağını senin ilk açıklaman gereken kaleci.
Çok gevşek davranıyoruz nasılsa CL için daha var diye.
İlla Her Sene Aynı Senaryoyu Yaşıcaz.
Sonra Ah Vah demeye devam edicez..
İnşallah transferlerin bu kadar bekletilmesinin sebebi kaliteli ve hazır oyuncular alınacak olmasıdır.
Yoksa Yine HÜSRAN.
SANE ve OSİHMEN transferlerinde nasıl övdüysek yönetimi ,
Bu kadar gevşek davranılmasını doğru bulmuyor.
Yakın zamanda örnekleri mevcut malesef sonra gidip Young Boys Eleniyoruz.
Takımın Şuanda İhtiyacı Olan;
Kaleci, stoper, sağ bek, Ortasaha (10 Numara)