Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.185
- 20.373
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşıkların kavuşması. Sıra bizde.
Sabri reisSonu oğlu ile biten formamızı giyenlerden adam çıktığı görülmemiştir.
Yeteneksiz ama karakterli, yav bu arada kim nereye istiyorsa gitsin kendi bilir, hatta Kerem' Fenere giderse yönetim bizim gazımızı almak için kaleci falan işini hızlandırırSabri reis
Aşıkların kavuşması. Sıra bizde.
Bunlar döver şuan bizirice-zubimendi manyak ötesi ya
çok ii takım oldu arsenal
karşılaşmayız insch

Yeteneksiz diyoruz da bazen çok formda oynadı ve katkısı da oldu defalarca. Bence gömülecek bir oyuncu değildi. Savunmada yapışıyordu rakibe, o özelliğini severdim.Yeteneksiz ama karakterli, yav bu arada kim nereye istiyorsa gitsin kendi bilir, hatta Kerem' Fenere giderse yönetim bizim gazımızı almak için kaleci falan işini hızlandırır![]()
Azgın Tırcı’ya güvenirimHaber doğru
Yeteneksiz diyoruz da bazen çok formda oynadı ve katkısı da oldu defalarca. Bence gömülecek bir oyuncu değildi. Savunmada yapışıyordu rakibe, o özelliğini severdim.
Ağzını kapamana gerek yok, hücumda çok kötüydü evetSaygı duyarım
Bu arada ingiliz takımlarının değerleri biraz şişirme, genelde oyuncu alırlarken takım İngiliz takımıysa 20lik adamı 50 ye falan iteliyorlar ama en alt sıra en kötü takım bile 300m para harcıyor.Kanka adamın ayağı yoktu be, hız dışında ek yeteneği var diyemem.Ağzını kapamana gerek yok, hücumda çok kötüydü evet![]()
Şimdiden çalışmamız lazım buna, yeni nesil futbol buna dönüyor artık. Benzer profilde Almanya dahil, Türk oyuncuları taramamız lazım ama bizde scouting yok 3-5 kişi youtubedan izleyerek scouting yapıyor. Millet bunu prof scout dışında, bunlara havuz olutşuran binlerce kişi ile yapıyor. Bruma ile scouting yaptık diyolar hala işteBarış’ın terine koyacağımız potansiyel bir Türk oyuncu yok. Adam bildiğin nadir tipte bir oyuncu Türk olarak. Bu yüzden satmamalıyız. Yerini doldurmamız imkansız.

Havada tuhaf biseyler var.bilemiyorum keramettin abi.