Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşıkların kavuşması. Sıra bizde.

Çok iyi oyuncu biraz alakasız olacak ama yaptığı istatistiğin çoğu yani en az 130-140 adet golü ingiltere 3. lig ingiltere 2. lig, alman 2.ligi , u19 isveç'ten bir takım ve portekiz liginde, yine söylüyorum çok iyi futbolcu verilen para ortada , benzer istatistiğe sahip adama yani Osimhen'e üstelik yarısından çoğunu Seri A'da yapmış adama verdik diye yer yerinden oynattılar ya, bizim gerçekten ligimizdeki taraftar ve yorumcular leş ötesi. Adam diyor ki İngiltere de yapsın Fransa'da yapsın İspanya da yapsın ulan, Fransada 1 takım var, İspanya da 3 takım var, Seri A kolay bir lig mi? Nasıl algı yapacaklarını şaşırdılar. Osi, Barcelona yapsaydı şuan dünyanın en iyi golcüsü diye haykırıyorlardı yemin ederim. Hani yapı yapı diyolar ya esas nasıl pislik bir düzenin içindeyiz vallahi şaşıyorum, birde utanmadan yapı kapı bişiler saçmalıyolar.

Son düzenleme:
Havada tuhaf biseyler var.bilemiyorum keramettin abi.

Yeteneksiz ama karakterli, yav bu arada kim nereye istiyorsa gitsin kendi bilir, hatta Kerem' Fenere giderse yönetim bizim gazımızı almak için kaleci falan işini hızlandırır :D
Yeteneksiz diyoruz da bazen çok formda oynadı ve katkısı da oldu defalarca. Bence gömülecek bir oyuncu değildi. Savunmada yapışıyordu rakibe, o özelliğini severdim.

1000042759.webp

Screenshot_68.webp

Kırmızı alandakilerin bütçelerine bak daha işlerini bitirmediler de. Sarı olması biraz daha kabul edilebilir makas, Siyah alandakiler aşırı gariban kalmış ama kırmızı çizgidekiler olum siz napiyonuz ya ne biçim harcamalar bunlar. :asd: Bu arada ingiliz takımlarının değerleri biraz şişirme, genelde oyuncu alırlarken takım İngiliz takımıysa 20lik adamı 50 ye falan iteliyorlar ama en alt sıra en kötü takım bile 300m para harcıyor.

Ağzını kapamana gerek yok, hücumda çok kötüydü evet 😃
Kanka adamın ayağı yoktu be, hız dışında ek yeteneği var diyemem.

Bu arada güncel futbolcularda da durum böyle olmaya başladı standartın biraz üstü ayak yeteneği olan, atletik, hızlı ve güçlü oyuncular inanılmaz değerli olmaya başladı.

Barış’ın terine koyacağımız potansiyel bir Türk oyuncu yok. Adam bildiğin nadir tipte bir oyuncu Türk olarak. Bu yüzden satmamalıyız. Yerini doldurmamız imkansız.
Şimdiden çalışmamız lazım buna, yeni nesil futbol buna dönüyor artık. Benzer profilde Almanya dahil, Türk oyuncuları taramamız lazım ama bizde scouting yok 3-5 kişi youtubedan izleyerek scouting yapıyor. Millet bunu prof scout dışında, bunlara havuz olutşuran binlerce kişi ile yapıyor. Bruma ile scouting yaptık diyolar hala işte :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt