- 3 Haziran 2015
- 53.878
- 61.891
- 3.963
Database‘de daha fazla Cuesta bulamadım amirimKalede niye Cuesta yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Database‘de daha fazla Cuesta bulamadım amirimKalede niye Cuesta yok
Bugünü özet geçecek var mı? Ciddi duyum/haber falan çıktı mı?
Ulan şu sağ bekteki lavuğun 2 Maç'ını izlediysen 1 şey demeyecemEderson
Stanisic - Davinson - Singo - Jakobs
Torreira - Timber
Barış - Sara - Sane
Osimhen
Avatarimi beğendin mi robin oldum batmanimKalede niye Cuesta yok
Brezilya gibi bir pazardan kazık yememek herkesin harcı değil. Shaktar'ın scout ağı müthiş, istisnai bir başarı. Bizim oradan oyuncu alıp da kazık yememe ihtimalimiz yok mesela. O yüzden haddini bilerek iş yapmak iyidir.Shaktar aldığı adamlara 10-15 milyon para veriyor minimum.Biz o paraya gidip alsak brezilyadan ilk maçta gol atmazsa taraftar söver.Sunun yerine yok bakın o bunu almisti şu bunu daha ucuza çekmişti muhabbetleri dönerdi ki shaktar deniyor böyle sürekli hepsi de tutmuyor.
Nedir buEderson
Stanisic - Davinson - Singo - Jakobs
Torreira - Timber
Barış - Sara - Sane
Osimhen
Tm’de 32m euroUlan şu sağ bekteki lavuğun 2 Maç'ını izlediysen 1 şey demeyecem
![]()
Bir gelişme yok reis.Gündem o kadar mı kötüydü? Bir Allah'ın kulu cevap yazmadı lan... Ayıp...
Bir bildikleri = szmanski 20 milyon euroTm’de 32m euro
Vardır abi bir bildikleri
Senin kafanı sevsinler CemremTm’de 32m euro
Vardır abi bir bildikleri
63 maçta 82 gol yiyen yeni kalecimizBu kim
Baskı yok çünkü, bir şeyler deniyorlar, oyunculara doğru rol buluyorlar.Adamlarin ulkesi kac yildir savas halinde ama bunlar hala para kazanmayi biliyor. Nasil bu oyunculari Brezilya'dan getiriyorlar onu da anlamis degilim, savas halindeyken bir de genc oyunculari ikna edebiliyorlar.
Olacak biriBu kadar beklemeye Donna ya da Alisson çıkmasını ümit ederiz ikisi de muhtemelen ikinci kaleciye düşecek böyle fırsat bir daha ele geçmez.