Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bjk de Jonathan rowe ve leon bailey kovalıyor

Sanırım Trubin, Chevalier gibi 1-2 kaleciden sonra tüm Avrupa'da en büyük potansiyeli olan kalecilerin başında geliyor Restes. 18 yaşından beri kaleyi devraldı ve kariyerinde 63 lig 1 maçı var. Hali hazırda müthiş bir kaleci değil eskikleri var benim hatırladığım Avrupa Liginde Benfica & Liverpool maçlarında filan yan toplarda, hava toplarında fiziksel dezavantajıyla birlikte sıkıntı yaşıyordu. Tabii karşı karşıya pozisyonlarda acayip bir refleksleri uçarak kurtarışları filan var

Çevikliği ve refleksleriyle ön plana çıkıyor, bizim aradığımız top dağıtımı ve uzun paslar konusunda da gayet iyi

Fransız genç topcudan zarar gelmez ama sağlam bonservis isterler

Sanırım Trubin, Chevalier gibi 1-2 kaleciden sonra tüm Avrupa'da en büyük potansiyeli olan kalecilerin başında geliyor Restes. 18 yaşından beri kaleyi devraldı ve kariyerinde 63 lig 1 maçı var. Hali hazırda müthiş bir kaleci değil eskikleri var benim hatırladığım Avrupa Liginde Benfica & Liverpool maçlarında filan yan toplarda, hava toplarında fiziksel dezavantajıyla birlikte sıkıntı yaşıyordu. Tabii karşı karşıya pozisyonlarda acayip bir refleksleri uçarak kurtarışları filan var

Çevikliği ve refleksleriyle ön plana çıkıyor, bizim aradığımız top dağıtımı ve uzun paslar konusunda da gayet iyi
valla bence yönetim bile bilmiyor kimi alacağımızı rastgele herkese teklif yapıyoruz

Transferde yetki gardi de sanirim kaleci ve beki yada stoperi o çözecek muhtemelen ,adam bekleyin dedi ve hiç haber bile yok cok ilginç

gördünüz dimi feyenord da ki alan daraltmayı bitmeyen presi geriden oyun kurmayı ve bunları japon mapon topçularla yapıyorlar. Her şey idman abi idman Avrupalılar yamyam gibi oynuyor aynı şeyleri yaşarız UCL'de. Bizim topçuları eşek gibi çalıştırmazsak oyunu fiziği oturtmazsak tokatlayacaklar yine.
Rvp yi hoca olarak görmek istermisin ?

Hem oyuncular transfer haberlerinden etkileniyor diyorlar, hem de lig başladı ama kaleci ve sağ bek yok. Şimdi burada suç kimde? En azından kaleci alınabilirdi.

Kale için Donnarumma, bek için Boey bekleniyor bence. İkisi için de ay sonuna doğru ciddi şansımız olacaktır

Stoper ve orta saha durumunu kestiremiyorum. Gidecekler bile belirsiz ama herhalde iki genco da alırlar Yusuf ve Jelert'i yollayıp

Bakalım bence o kadar acelemiz yok doğrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt