Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gardi sabredin dedi![]()
Kale için Donnarumma, bek için Boey bekleniyor bence. İkisi için de ay sonuna doğru ciddi şansımız olacaktır
Stoper ve orta saha durumunu kestiremiyorum. Gidecekler bile belirsiz ama herhalde iki genco da alırlar Yusuf ve Jelert'i yollayıp
Bakalım bence o kadar acelemiz yok doğrusu
Aynen onun sezonu en efsane sezonuydu dexter'ın.Üçlemecinin olduğu sezon muydu o? Üçlemecinin ismi bu sezonda çok geçiyor.
Şu fosili illa sokacaklar.Kerem Övet: "Ben, İlkay Gündoğan’ın düşünülmediğini düşünmüyorum. Aksine, maaşının düşürülmeye çalışıldığını düşünüyorum. Ayrıca bugün Buchi Laba'nın 'Galatasaray, İlkay ile ilgilenmiyor' şeklindeki haberi de doğru değil." (P4 Otopark)
Şu fosili illa sokacaklar.
O sezona yakın hatta bence daha iyi. Tabii bunda HIMYM dan Barney'in de bu sezonda kısa da olsa rol alması beni etkilemiş olabilir.Aynen onun sezonu en efsane sezonuydu dexter'ın.
Sen böyle deyince İlkay'ı bir düşünelim derim.geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında oynadığı gibi oynayacaksa epey katkı verebilir heis
Alim arada eski maçlara bakıyorum 90'lardaki bütün Avrupa maçlarında böyleymiş bizimkiler yamyam gibi hepsi. Pres,Önde baskı,alan daraltma,sertlik, korakor mücadele, kaliteli first touch.. Ne olduysa 2000'lerden sonra oldu. Sadece şu babayiğit kısa bir sürede olsa yamyamsaray izletebildi. Onu da güney amerika çetesi yedi.Pukim ne zaman Cimbom'da modern metodlarla antrene edilmiş bir komando ordusu izleyeceğiz tabuta girince mi
Bir bakayım o zaman yeni bir kovboy dizisine başladım bitirince izlerim. En son new blood izlemiştim felaket kötüydü bırakmıştım o yüzden.O sezona yakın hatta bence daha iyi. Tabii bunda HIMYM dan Barney'in de bu sezonda kısa da olsa rol alması beni etkilemiş olabilir.
Aynen o çok kötüydü. Onla alakası yok.Bir bakayım o zaman yeni bir kovboy dizisine başladım bitirince izlerim. En son new blood izlemiştim felaket kötüydü bırakmıştım o yüzden.
Ferhat western severim, dizinin adı ne başladığınBir bakayım o zaman yeni bir kovboy dizisine başladım bitirince izlerim. En son new blood izlemiştim felaket kötüydü bırakmıştım o yüzden.
1883 mini 10 bölümlük bir dizi ama bayağı sağlama benziyor.Ferhat western severim, dizinin adı ne başladığın
Güzel haber geldi sonunda be... Icardi'siz olmaz.