Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alim arada eski maçlara bakıyorum 90'lardaki bütün Avrupa maçlarında böyleymiş bizimkiler yamyam gibi hepsi. Pres,Önde baskı,alan daraltma,sertlik, korakor mücadele, kaliteli first touch.. Ne olduysa 2000'lerden sonra oldu. Sadece şu babayiğit kısa bir sürede olsa yamyamsaray izletebildi. Onu da güney amerika çetesi yedi.

igor_tudor_her_zaman_galatasaray_taraftariyim_5244.jpg
sezonu erken açtık diye diğer takımlara karşı diriydik ilk birkaç hafta o kadar malatyalara falan tokatlanmaya doyamadı sonra

hatırlamasak ok diyecez

sezonu erken açtık diye diğer takımlara karşı diriydik ilk birkaç hafta o kadar malatyalara falan tokatlanmaya doyamadı sonra

hatırlamasak ok diyecez

Malatya dışında yenildikleri Trabzon deplasmanı, Başakşehir deplasmanı, Beşiktaş deplasmanı... Biraz haksızlık ediyorsun "Malatyalara falan tokatlanmalara doyamadı" diyerek...

Güzel haber geldi sonunda be... Icardi'siz olmaz.

Habere göre 2 yıl uzatalım ama sözleşmende indirime git demişiz. Haber önemli fark demiş ama 8.5 milyon sanırım ki yaşının ilerlediği de göz önüne alındığında gayet iyi teklif yapmışız ben direk sponsorların öderiz deyip ödemediği kısmı kaldırıp net 6 milyon teklif ederiz ve İcardi bunu kabul etmez gibi bakıyordum. 8.5 milyonu bence kabul eder eğer ailevi meseleler yüzünden Arjantin'e dönmeyi düşünmüyorsa.

Zamanlama hatası var. Icardinin sözleşmesi var halen. Hemen yenileme işine girmeyin. Bi dönsün bakalım nolcak nasıl olcak sonra uzatma işini görüşürüz. Neden şuanda bu toplara giriyoz bilmiyorum. Belkide bilinçli haber bir sebeple

FB bizle sözleşmesi bitince acaba ikna eder miyiz diye Icardi için pusudadır. Şimdiden yenilemek iyi olur ama çok hassas dengede yapılması lazım pazarlığın. Önceki anlaşmasını kapsayan bu sezon için indirim falan olmaz bir kere onu unutsunlar. Onu teklif ettiğin an Icardi'yi kaybedersin. Hatta ne olursa olsun gelecek sezon da bu sezon ile aynı maaşı teklif etmek lazım. Sonraki sezondan itibaren az da olsa düşmeli. Bu sezonu saymadan +2'yi kabul etmezse ve sakatlık riski konusunda çok endişeli değilsek +3 ve hatta +4 bile olur ama her ek yılda bir tık daha düşmesi şartıyla.

Gece gece Restes izleyeyim dedim. Leipzig ile geçen hafta oynadıkları maçı açtım. 7-0 yenilmişler. Restes başka bir takımla anlaşmış gibi bir havası vardı. Ya da sezon başı hazır deģil henüz. Lig maçlarında başarılı performansları mevcut aslında. Enteresan bir kaleci.
İlk ve genel izlenim nedir

Etmiyorum, kendisi hakkında gerekli tümceleri zamanında OB dile getirmişti ztn

Hatırlayamadım Okan Buruk'un ne dediğini. Futbolcyken mi demiş maçta falan? Ama sonuç olarak subjektif değil factual olarak haksızlık ediyorsun. Yenildiği Malatya seviyesinde başka takım yok, yani "Malatya'lara tokatlanmaya doyamadı" cümlen bildiğin objektif ve bilimsel olarak YANLIŞ. Ben de Tudor sevdalısı değilim ama o kadar da değildi yani.

Leipzig maçını izlemeseydim iyiydi. Çevik, iyi uzuyor, refleksleri iyi, çizgiden fazla uzaklaşmıyor. Arada epik kurtarışları da var. Birkaç karşı karşıya pozisyonda erken yattı üstünden geçip gol oldu. Yan toplara çıkmıyor.
Benim bi sayfa geride 3 5 dakikalık skills videosundan edindiğim izlenim var, zahmet olmazsa oku bakalım senin uzun incelemenle örtüşücek mi, merak ettim

Restes'te boy ve stille alakalı mı yoksa bir pozisyon alma problemi mi var bilemedim ama çok böyle aşırı köşeye gitmeyen topları bile uçarak çıkarmak gibi bir huyu var sanki. Tamam, kedi gibi uçuyor kaçıyor ve etkileyici sahneler ortaya çıkıyor ama öte yandan da sanki başka kaleciler o topların bazılarını daha iyi yer tutup rahat kontrol eder miydi acaba diye düşünmeden edemedim. Muslera'nın özellikle prime yıllarında çok vardı o. Adam sert vurdu eyvah diyorduk, ama Muslera hop böyle fazla zorlanmadan tam kucağına değilse de hafif uzanarak tutuyordu, şaşırıyorduk.

Restes'te boy ve stille alakalı mı yoksa bir pozisyon alma problemi mi var bilemedim ama çok böyle aşırı köşeye gitmeyen topları bile uçarak çıkarmak gibi bir huyu var sanki. Tamam, kedi gibi uçuyor kaçıyor ve etkileyici sahneler ortaya çıkıyor ama öte yandan da sanki başka kaleciler o topların bazılarını daha iyi yer tutup rahat kontrol eder miydi acaba diye düşünmeden edemedim. Muslera'nın özellikle prime yıllarında çok vardı o. Adam sert vurdu eyvah diyorduk, ama Muslera hop böyle fazla zorlanmadan tam kucağına değilse de hafif uzanarak tutuyordu, şaşırıyorduk.
%100 aynı fikirdeyim

hatırlamasak ok diyecez
cahil cahil konuşma cafer adamın her takımı aynı dirilikte ulan. Erken açmasa da o oyunu oynatacaktı zaten adamın oyun mantığı bu. Malatya maçında başladı zaten satış.

davinson maaş işine herkes ayrı bir şey sallamış bir kaynak diyor 4.5 diğeri diyor 7.5 öteki yüzdeki 40 zam oda 5 küsür yapıyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt