Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hazır forumda kimse kalmamışken şöyle linç yemelik bir mesaj yazayım
davinson sanchez'le sözleşme uzatma ve maaş iyileştirme haberleri dönüyor
ben o kadar istekli olmazdım.
sonuçta bu oyuncu fizikselliğiyle ön planda olan bir adam ve 29 yaşında. 2027'ye kadar kontratı var. (kulübün +1 opsiyonu da var deniyor. o zaman 2028 diyelim)
uzatırsak ve bir noktada düşüşe geçerse o kontrat mabadımıza girebilir.
maaş meselesinden ötürü huzursuzluk çıkmasın diye iyileştirme düşünülebilir ama kontrat süresini uzatmayı iyi düşünmek lazım.

Kale için Donnarumma, bek için Boey bekleniyor bence. İkisi için de ay sonuna doğru ciddi şansımız olacaktır

Stoper ve orta saha durumunu kestiremiyorum. Gidecekler bile belirsiz ama herhalde iki genco da alırlar Yusuf ve Jelert'i yollayıp

Bakalım bence o kadar acelemiz yok doğrusu

bunlar zekiyi almış aliciğim

hayaller kurma

ki ben boeyi istemiyorum artıkn

Kerem Övet: "Ben, İlkay Gündoğan’ın düşünülmediğini düşünmüyorum. Aksine, maaşının düşürülmeye çalışıldığını düşünüyorum. Ayrıca bugün Buchi Laba'nın 'Galatasaray, İlkay ile ilgilenmiyor' şeklindeki haberi de doğru değil." (P4 Otopark)
Şu fosili illa sokacaklar.

zeki gelmeli

takimdaki yerli sayisi artmali

iyi bir sag bek yedegi olur

ilk 11 cikacagi maclar da olacaktir

kaan mi gormek istiyorsunuz sag bekte?

Dikkatimi çekti Lazyo pek transfer yapamamış nedense,kadroları cok eksik ,akbil daha iyi takım oldu

Beyler bir kuple restes skills izledim, bana biraz hentbol kalecisi gibi geldi, topları genelde çeliyo tuttuğuna şahit olmadım, evet feci atlet ve çevik, ama sanki spektaküler kurtarış yapmak için kendini kalede büyüteceği yerde küçültüyor ve öyle atlıyor, yani kendini geri çekerek uçtuğu için her kurtardığı şut çok spektaküler görünüyor. Sonra hava topuna çıkıp aldığını da görmedim, musleranın bir numaralı zaafıydı biliyorsunuz. Zıpır bir şey gibi geldi kısacası.

Pukim ne zaman Cimbom'da modern metodlarla antrene edilmiş bir komando ordusu izleyeceğiz tabuta girince mi
Alim arada eski maçlara bakıyorum 90'lardaki bütün Avrupa maçlarında böyleymiş bizimkiler yamyam gibi hepsi. Pres,Önde baskı,alan daraltma,sertlik, korakor mücadele, kaliteli first touch.. Ne olduysa 2000'lerden sonra oldu. Sadece şu babayiğit kısa bir sürede olsa yamyamsaray izletebildi. Onu da güney amerika çetesi yedi.

igor_tudor_her_zaman_galatasaray_taraftariyim_5244.jpg

Zeki elbette beklentimizin altında ve buruk bir tat bırakıyor AMA geçen sezon sağ stoper olarak başarılı olması ve hem TR'de hem UEFA'da yerli statüsünde olması bakımından değerli. Kaan kadar da ağır değil en azından. Bir de seneye falan tam yedek olarak alalım dersin çat kuşlardan biri ister, eğer çok iyi bir sağ beke bütçemiz yetmiyorsa şimdiden almak iyidir. Bir de nerdeyse herkesin alalım dediği ama büyük takımda ve üst seviyede ne vereceği belli olmayan Gökhan Sazdağı'ndan nerdeyse 3 yaş küçük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt