- 30 Ağustos 2009
- 29.730
- 18.938
- 2.188
Üçlemecinin olduğu sezon muydu o? Üçlemecinin ismi bu sezonda çok geçiyor.Dördüncü sezon seviyesinde mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üçlemecinin olduğu sezon muydu o? Üçlemecinin ismi bu sezonda çok geçiyor.Dördüncü sezon seviyesinde mi
Dexter orijinal sin ile berbat ettiklerini düzeltiyorlar diyebiliriz.Devam dizisi olup bu kadar başarılı olanı çok nadir.
valla bence yönetim bile bilmiyor kimi alacağımızı rastgele herkese teklif yapıyoruzSanırım Trubin, Chevalier gibi 1-2 kaleciden sonra tüm Avrupa'da en büyük potansiyeli olan kalecilerin başında geliyor Restes. 18 yaşından beri kaleyi devraldı ve kariyerinde 63 lig 1 maçı var. Hali hazırda müthiş bir kaleci değil eskikleri var benim hatırladığım Avrupa Liginde Benfica & Liverpool maçlarında filan yan toplarda, hava toplarında fiziksel dezavantajıyla birlikte sıkıntı yaşıyordu. Tabii karşı karşıya pozisyonlarda acayip bir refleksleri uçarak kurtarışları filan var
Çevikliği ve refleksleriyle ön plana çıkıyor, bizim aradığımız top dağıtımı ve uzun paslar konusunda da gayet iyi
İncelediğim ve ispanya scout31.lerine göre bi çizgide ,ya aşa gider yada yükselir.Ya bu Restes sanki eskilerin Areola'sı gibi FM balonu
Mourinho'nun futbol anlayisiyla kazanacagima Okan Buruk'un futbol anlayisiyla kaybetmeyi tercih ederim.Okan buruk bu futbol anlayişi ile çok birsey beklemeyin hayal kirikligina ugramayin.4.sezon lazio macindaki taktiksel yanlişlari hala ayni.
Rvp yi hoca olarak görmek istermisin ?gördünüz dimi feyenord da ki alan daraltmayı bitmeyen presi geriden oyun kurmayı ve bunları japon mapon topçularla yapıyorlar. Her şey idman abi idman Avrupalılar yamyam gibi oynuyor aynı şeyleri yaşarız UCL'de. Bizim topçuları eşek gibi çalıştırmazsak oyunu fiziği oturtmazsak tokatlayacaklar yine.
Post-apocalyptic dizi sevenler Silo'yu izleyiniz, şiddetle olmasa da tavsiye olunur.Dexter orijinal sin ile berbat ettiklerini düzeltiyorlar diyebiliriz.
Bilinçli şekilde takip ettiğimiz bir kaleci mi bilmiyorum ama tarz olarak Ter Stegen/Ederson gibi oyunu başlatma konusunda yetenekli aradığımız tarzda bir kalecivalla bence yönetim bile bilmiyor kimi alacağımızı rastgele herkese teklif yapıyoruz
Çünkü aslında yoklarYeni transferler sır gibi saklanıyor