- 17 Ağustos 2009
- 44.186
- 33.298
- 3.448
Boey gelsin ligde yine Sallai sağ bekte oynar. Sallai hücumda Boey'dan çok daha iyi bir bek performansı sergiliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bild'in edindiği bilgi dediği de, yine bild'in en son dünya kulüpler şampiyonası döneminde yaptığı habere atıf. güncel değil yani.
bana güncelleme gibi gelmedi. 1 ay önceki durumu son durum gibi girmişler sanki.Haber doğrudur yanlıştır diyemem ama oyuncunun kararı hala aynı demek istemişler değişen bir şey yok demek yani o yüzden aynı haberi girmiş olabilirler
Bayern'e transfer olurken yaptıklarını unutmamak lazım o dönemde vardı icardiicardi'nin horoz olduğu çöplükte kimse kaşarlık yapamaz reyiz. adamın g.tünü keserler. :d
çerçeve belli.Lemina, Torreira ve Sara’nın oynadığı son 9 maç, rahat kazanıldı. Bu ekibin yer aldığı müsabakalarda 26 gol atan Galatasaray, sadece 3 gol yedi.
Gyokerese mi bilendi ne yaptı bu herif
bana güncelleme gibi gelmedi. 1 ay önceki durumu son durum gibi girmişler sanki.
e tamam götü kesildi işte. istediği olmadı, gs'ın istediği şartlarda gitti?Bayern'e transfer olurken yaptıklarını unutmamak lazım o dönemde vardı icardi
Birde saçma sapan faul yapma alışkanlığını bı bıraksaBoey gelsin ligde yine Sallai sağ bekte oynar. Sallai hücumda Boey'dan çok daha iyi bir bek performansı sergiliyor.
oyuncunun kararının değişip değişmemesinden bahsetmiyorum. oyuncudan güncel info alınmadan eski info ile yapmışlar haberi işte ya bariz. belki de kararı değişmiştir. neyse bitirelim burada daha fazla yazmayacağım bu konuyla ilgili.Oyuncunun kararı değişmediyse güncelleme yapmazlar ki güncel olması için değişiklik olması lazım bunu bizim muhabirler de yapıyor 2 gün önce haber yapıyor mesela bi kaç gün sonra aynı haber üzerinden güncel bir durum olmadığını söylüyorlar
Okan hocamın oyununda 3. hafta mefta olurdu.Mariano şu takımda olacaktı yaw of
Sol bekte de yunus oynasın o zaman jakobstan daha iyi hücumuBoey gelsin ligde yine Sallai sağ bekte oynar. Sallai hücumda Boey'dan çok daha iyi bir bek performansı sergiliyor.