Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O fiyata gitme sebebi bayern'in çaresiz kalmasıydı gram katkı yapmadı transfer olurken. Telefonlara bile çıkmamış.
işte öyle yaptığı için de gs soyunma odasında o dönem için yeri kalmadı. ona kalsa bayern'in ilk teklifine göndermeliydik. ancak kulüp dik durdu ve gs'ın istediği şartlarda oldu o transfer. öyle ya da böyle.

bir de o dönem takım lideri muslera idi bariz şekilde. torriera-mertens-icardi de ağırlığı olan oyunculardı. erden timur'un ise tüm oyuncular üzerinde bir hakimiyeti vardı. şimdi o işi icardi yapıyor. yanlız o muslera'ya benzemez. biraz delidir. onu diyorum. aktürk-fb açıklanınca icardi ne yapacak acaba merakla bekliyorum :d

Ne kadar teklif gelirse gelsin barış bu sezon kesinlikle satılmamalı dönemin kapanmasına kısa bir süre kala mümkün değil yerini dolduramaz yönetim

işte öyle yaptığı için de gs soyunma odasında o dönem için yeri kalmadı. ona kalsa bayern'in ilk teklifine göndermeliydik. ancak kulüp dik durdu ve gs'ın istediği şartlarda oldu o transfer. öyle ya da böyle.

bir de o dönem takım lideri muslera idi bariz şekilde. torriera-mertens-icardi de ağırlığı olan oyunculardı. erden timur'un ise tüm oyuncular üzerinde bir hakimiyeti vardı. şimdi o işi icardi yapıyor. yanlız o muslera'ya benzemez. biraz delidir. onu diyorum. aktürk-fb açıklanınca icardi ne yapacak acaba merakla bekliyorum :d
Asıl ben ilk fener maçında neler yapacak onu merak ediyorum

şu 9 maçın içinde, ts deplasmanı, göztepe deplasmanı, ts kupa finali, başakşehir, 40 derece kum pistte antep deplasmanı gibi gayet kalburüstü rakiplerle, zor şartlarda, gayet zor maçlar da var ha.

torr-lem-sara orta sahası yaşatır.

bozmayın.

Barışı 70-80 bandında satmak lazım illa gidecekse alış rekoru kırdığımız gibi giderken de rekor kırmalıyız bu sezon 40 a barışı satarsak yerine adam bulamayız 70-80 e satarsak lookman zorlanabilir 40+bonuslara yerini anca lookman ve milandaki aygır doldurur Avrupa piyasasında ikamesi yok barışın

IMG_8773.webp

:red:

Neom geliyorsa Barış Alper için eli boş dönmesin 15-20 milyona Zaniolo'yu verelim kendisine o da güçlü kuvvetli. O ligde ciddi katkı verir. Barış gitmez Arabistan'a oradaki yaşama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt