- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
50’ye satmaz misin üstadırgat gibi her mevkide kullandigimiz herifi satip da yerini dolduracagimiza inanmak mi..
üstelik boey in yerini 2 sene sonra boey le doldurmaga calisirken..
katiyen satilmamali kardesim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50’ye satmaz misin üstadırgat gibi her mevkide kullandigimiz herifi satip da yerini dolduracagimiza inanmak mi..
üstelik boey in yerini 2 sene sonra boey le doldurmaga calisirken..
katiyen satilmamali kardesim.
Hic alakasi yok, auram temizdir.kesin gitti Allahhhh kahretsin
sen dediysen kesin gider şimdi can
sende cinlisin
Barış'ı satsalar gidecekleri oyuncular Sancho,Lookman,Leao,Coman falan olacak muhtemelen yabancı sınırından dolayı bu sefer de sağ bek ya da stoper işi patates olacak ya da kaleye uğurcanı çekecekler yani her şekilde kulüp zarara uğruyor
fewkalade rakam dogrusu ,görmedigimiz duymadigimiz meblaglar bunlar50’ye satmaz misin üstad
Yav avrupa hep hayalde kalacak zaten istersen ilkay singo ederson ne varsa al farketmez.Problem ligde büyük sıkınti olur baris giderse sürekli uzun top futbolu oynatiyor hala hoca.Avrupada bu oyunla elek olucan zaten.Tek taktik uzun top barisa yada osimhene.Top sendeyken oyun kurabilen yok stoperler uzun top oynuyor.Sacma sapan taktikler.
Hic alakasi yok, auram temizdir.
Sallai-Sara-Sane-Yunus-Torreira. Hepsi buna uygun topçu.Surdaki kisadaki tik tik al verleri yapabilen adamlarda olmali haliyle. Pasinverip duran ya da cizgide bakan adamla ilkay calismaz.
Bize lazim ama entegre edecegin oyun asiri onemli
5 6 ya gider dedim diye diyorsun bunu, sanenin paslari ben mi atamadim yanisen artık mimlisin kurtuluşun yok
bir kere mimlendinmi dönüşü olmuyor
ne dersen tersi çıkar artık senin hayatda bitti
@Mehmet Mehmetoglu50 milyona gitsin mi gitmesin mi anketini kim acacak ?
Uygun zaten aksini demiyorum tabii, izlerken genelde bakilmayan seylerdir. Herkes o uzun defans arkasi topa bakmistir mesela.Sallai-Sara-Sane-Yunus-Torreira. Hepsi buna uygun topçu.