Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence hakan ç yi alıcaz transferin son günlerine doğru düşük bonservisle

barış'a yıllık 17 önermişler
bırakın beni gideyim demiş

Barış'ı satsalar gidecekleri oyuncular Sancho,Lookman,Leao,Coman falan olacak muhtemelen yabancı sınırından dolayı bu sefer de sağ bek ya da stoper işi patates olacak ya da kaleye uğurcanı çekecekler yani her şekilde kulüp zarara uğruyor

Leao, Lookman okey yerini doldurur ama Sancho ile Coman barış ile asla mukayese edilemez. Barış ın verdiği katkının çeyreğini verecek oyuncular değil bunlar

Yav avrupa hep hayalde kalacak zaten istersen ilkay singo ederson ne varsa al farketmez.Problem ligde büyük sıkınti olur baris giderse sürekli uzun top futbolu oynatiyor hala hoca.Avrupada bu oyunla elek olucan zaten.Tek taktik uzun top barisa yada osimhene.Top sendeyken oyun kurabilen yok stoperler uzun top oynuyor.Sacma sapan taktikler.

avrupada uzun top oynatmasını
sığırpresden daha çok umuyorum

keşke öyle oynatsa

ileride barışın sanenin ve osimhenin olduğu takıma müthiş taktik

ayriyeten şu uzun top olayınıda anlamıyorum

iyi uygulanırsa iyi bir taktik özellikle clde

adamlar iki pasda senin sığırpresini ekarte ediyorlar canavar gibi olacak rakipler clde

1754821789069.webp

barış arabistana giderse

ya Uğurcan kalecimiz ya Zeki sağ bekimiz olacak Barış giderse yani 40m'ye sattın 32m sana kaldı 15m uğurcana verdin 17m ile kanat alacaksın durum bu olacak

Barış Arabistan'a niye gitsin yav kafayı mı yediniz konuşmaya bile gerek yok şu anda. Kaleci konusu gündemden düşmemeli. Saçma sapan dedikodu işlerini konuşmayalım.

Benim icin futbolda referans melih ağabeydir

O gitmesin diyorsa baris gitmemeli

Sallai-Sara-Sane-Yunus-Torreira. Hepsi buna uygun topçu.
Uygun zaten aksini demiyorum tabii, izlerken genelde bakilmayan seylerdir. Herkes o uzun defans arkasi topa bakmistir mesela.

Okan hocanin oyunu oynatmasida lazim kismi daha onemli dedigim icin. Gulleball macta 1 max 2 olmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt