Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senle aynı şeyleri düşünüyorum ama cl listesinde olmama ihtimali yok realist düşünmek lazım dostum1 olur 2 olur 3 cüsü b*k olur
2 sene bizi aynı şekilde avrupadan etti
Hala Kaan diyorsunuz, Kaan bu takımda 5,10 dakikalık bir yamadan başka hicbir şey olmaz
Bu kağnıya öfkem hala taze![]()
Adamların bir planı var ki çözmek için uğraşmadılar demek ki. Para verip hakkını almak dünyanın en ilkel düşüncesi zaten. 2 yaşıdanki daha beynidenki karar mekanizması gelişmemiş çocuğa söylesen ne yapmalı diye %20 hakları alın derdi.Tabi canim onun icin 3senedir barisin 20% kismini cözemediler. Bide ögrenmeseler 20% yi 50% yaparlardi herhalde
Olsun da topçudan saymayalım, medet ummayalımsenle aynı şeyleri düşünüyorum ama cl listesinde olmama ihtimali yok realist düşünmek lazım dostum
Ankete evet oyu verenlerin kamuoyunda ifsah ve rezil edilmesi gerekiyor diye düsünüyorum
farketmez 25 kişilik cl listesi 4 altyapı 4 tr yetişme türk, 14 yabancı geriye kalan 3 oyuncu şuan için Günay Berkan Kaan , Barış giderse kadro planlaması da altüst olacak yönetim rezil edecek bu sezon biziOlsun da topçudan saymayalım, medet ummayalım
Kaanı ŞL çeyrek finalinde bir kez daha sağ bek mevkisinde görürsen ne hissedersin?!farketmez 25 kişilik cl listesi 4 altyapı 4 tr yetişme türk, 14 yabancı geriye kalan 3 oyuncu şuan için Günay Berkan Kaan , Barış giderse kadro planlaması da altüst olacak yönetim rezil edecek bu sezon bizi
O paranın %20 ai kıytırık kulübe mi gidecek oha yav ağızlarının suyu akıyordur ne yerler o parayı var yaUlan bu zamana kadar şu % 20 olayını çözememekte ağır gerizakalılık ya. Yapacağınız işi
kiralama bedellerinden de bedel veriyonİstersek 100e satalım 2 sene 40+55 kiralama olarak verip 5 milyona da zorunlu satın alma maddesi koyarsın. 1 milyonu alıp önüne bakarlar.
GSC seni tedavi edemez.Klas yorumcu bence
Nasıl veriyon yav.kiralama bedellerinden de bedel veriyon
Kardan pay var onda ayrıca farklı takımlara kiraladık rengimNasıl veriyon yav.
Öyle olsa zaniolo için geçen sene romaya pay ödemeye başlamamız lazımdı.
Çoktan eksikler giderilip genç Türkiye yetişmiş yerli oyuncu avına çıkmamız gerekiyordu.