Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 olur 2 olur 3 cüsü b*k olur
2 sene bizi aynı şekilde avrupadan etti
Hala Kaan diyorsunuz, Kaan bu takımda 5,10 dakikalık bir yamadan başka hicbir şey olmaz
Bu kağnıya öfkem hala taze 😡
senle aynı şeyleri düşünüyorum ama cl listesinde olmama ihtimali yok realist düşünmek lazım dostum

Tabi canim onun icin 3senedir barisin 20% kismini cözemediler. Bide ögrenmeseler 20% yi 50% yaparlardi herhalde
Adamların bir planı var ki çözmek için uğraşmadılar demek ki. Para verip hakkını almak dünyanın en ilkel düşüncesi zaten. 2 yaşıdanki daha beynidenki karar mekanizması gelişmemiş çocuğa söylesen ne yapmalı diye %20 hakları alın derdi.

2 senedir 50 kere imkan varken gidip masaya bile oturmadılar. Ankaranın başkanı tvlere çıkıp gelin diye yalvarıyordu. 2 milyon versek susturulurdu dimi.

Yapmadılar ve bunun şu dakika bir çözümü var. Akıllarında yoksa bile bu akıllarına gelecektir elbet.

Barış şu dakika itibariyle duran denen yetenek fukarasından daha efektif bir futbolcu. Ajaxın falan futbolcusu osla 100 milyondan kapı açılırdı. Transfer sezonu neredeyse bittiği şu günlerde avrupa için 55 Araplar için 90 milyon diyip geçeceksin.

farketmez 25 kişilik cl listesi 4 altyapı 4 tr yetişme türk, 14 yabancı geriye kalan 3 oyuncu şuan için Günay Berkan Kaan , Barış giderse kadro planlaması da altüst olacak yönetim rezil edecek bu sezon bizi
Kaanı ŞL çeyrek finalinde bir kez daha sağ bek mevkisinde görürsen ne hissedersin?! 🙃

Steve Irwin Danger GIF

Yalnız yönetime yavaştan girişmeye başlayalım kaleciyi bekliyoruz ama Donna ayarında gelecek diye bekliyoruz olmazsa ayrı konuşuruz stoper ve sağ bek çoktan bitmeliydi zaten.

Dönemi daha önce yaşadık. Melolu Ujfalusili super kadro kurup Arda'yı göndermiştik. Aynısı olur.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt