Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Morata’nın da gidişi ile bence Zaniolo kaldı bu sene.

Daha iyi takım bulması zor kendisinin.

Bizim de 10 numara ve sağ kanatta alternatife ihtiyaç var.

Mecburi bir devam olacak gibi ciddi teklif gelmezse 12-13 gibi direkt bons şeklinde
Alternatife bak yusuf demirden hallice🤦‍♂️

zaniolo, nelsson ve köhn'ün piyasası var. bunlar ile zarar etmeden bir şekilde vedalaşabiliriz.

en büyük sorun cuesta, jelert ve kutucu bence. bu 3 oyuncu için boru gibi 23+2 m euro bonservis taahhütümüz var. ah hatip ah. tek başına milli felaketsin yemin ediyorum.
Görünen o ki Cuesta'nın piyasası varken Nelsson'un piyasası yok gibi. Köhn'den biraz kar ederiz, Cuesta'nın bonservisinden 3 milyon zarar. Zaniolo ve Jelert'i hiç bilmiyorum.

zaniolo, nelsson ve köhn'ün piyasası var. bunlar ile zarar etmeden bir şekilde vedalaşabiliriz.

en büyük sorun cuesta, jelert ve kutucu bence. bu 3 oyuncu için boru gibi 23+2 m euro bonservis taahhütümüz var. ah hatip ah. tek başına milli felaketsin yemin ediyorum.

Bana Nelsson'un pek piyasası yok gibi gelmeye başladı.

Barış giderse şikeciler şampiyon olur yönetim hesabını kitabını ona göre yapsın. Şl dönüşü kayseri deplasmanını kurtaracaksa kıytırık hazırlık maçında bile k.çını yırtan Barış Alper kurtaracak. Barış asla satılmamalı hatta mümkünse emekli olana kadar bizde oynamalı.

IMG_6121.webp

Bu jelert ve yusufa araplar bile en fazla 2 milyon sıkar .Bu kadar kendini geliştirmeyen buldukları hiç bir şansı değerlendiremeyen en ufak Işık bile vermeyen çok az futbolcu gördüm Galatasarayda .carusca bile.arada heyecan veriyordu ama bu ikisine verilen toplam para vallahi israf

Daha önce de yazdım ama Ederson gelirse özellikle ligde rakiplerin bize asla önde baskı yapacaklarını zannetmiyorum. Muhtemelen orta sahada alan daraltma yapacaklar bu durumda da dar alan becerisi yüksek, bağlantı işlerinde usta bir orta sahaya ihtiyacımız oluyor. Lemina-Torreira-Sara 3ü de bu işi ideal düzeyde yapamaz. 1 tane bağlantı ustası ve dar alan becerisi olan orta sahaya ihtiyacımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt