Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görünen o ki Cuesta'nın piyasası varken Nelsson'un piyasası yok gibi. Köhn'den biraz kar ederiz, Cuesta'nın bonservisinden 3 milyon zarar. Zaniolo ve Jelert'i hiç bilmiyorum.
Nelsson'un piyasasının olması için hiçbir sebep yok şu an. TD tarafından birinci ağızdan İstenmeyen, düzenli olarak uzun süredir oynamayan ve takoz bir stoper...
Ülkesine döner muhtemelen. Roma 2 maçta ne olduğunu çözüp oynatmadı bir daha.

Ederson mevzusunda "Okan solo il Ederson" mevzusu varmış, Ederson da çok istiyormuş gelmeyi, yönetim total maliyet paketini düşürmeye çalışıyormuş, kaleci transferinin uzamasının sebebi buymuş, Ederson FB'den bizden istediği paranın 2 katını istiyormuş minvalinde şeyler yazmış Cago.

lan tokatda babamın kankisi trafik kazası yapmış
iki kişiyi öldürmüş

serbest bırakmışlar ama şimdilik 2 hafta yurtdışı yasağı konmuş

yaya geçidinden karıkoca motoruyla geçerken vurmuş kendiside hızlıymış

gözaltı kararı gelirmi?
Kaza yapan kişi zengin mi? Kızılayla alakası var mı?

Kaan ve Berkan dahil mi?
Abi kadroda berkan kutucu falan olsa ne olmasa ne ? Senede 1 2 maç tesadüfen işe yarayacaklar diye adam besliyoruz.
Cuesta Köhn Nelson Yusuf jelert Ahmet metehan falan boş işler
Daha kadroda kazımcan sırachan baran maran var yav. Batuhan Gökdeniz Efe falan bunlar niye kadroda ne işimize yarayacaklar. Daha vardır kesin.

Bana Balperin gidişine okey verdirecek tek transfer Ademola Lookman olur diğer adı geçen hiç bir kanat oyuncusunu istemiyorum. Hele Coman moman aman abi ıskarta geç geç hemen.
Coman'ın tek sıkıntısı sakatlık geçmişi kabarık. Full oynadığı sezon hiç yok. Ağır bir sakatlığı yok ama küçük küçük sakatlıklardan totalde çok maç kaçırıyor her sezon. Yoksa leziz topçu yani.

Coman'ın tek sıkıntısı sakatlık geçmişi kabarık. Full oynadığı sezon hiç yok. Ağır bir sakatlığı yok ama küçük küçük sakatlıklardan totalde çok maç kaçırıyor her sezon. Yoksa leziz topçu yani.
Onurum eskiden avrupalı takımlar topçuları 30 yaşa geldi mi ıskartaya çıkarır menejerleri türkiye ve arap pazarına önerirdi. Şimdi o 30 yaş düştü 28 yaşa. 28'i gördü mü oyuncu direkt ıskarta sayıp satış listelerine koyuyorlar. Bu dediğim büyük ve özel topçular hariç. Yani bunlar eski Türkiye transferleri bizim bu kafadan çıkmamız lazım. Bırakalım jeke ve ifb alsın böyle tipleri bizim oyuncuların prime hallerine gitmemiz gerekir paramız da var gücümüzde.

Ederson maaşı 6.5'a çekmiş arkadaş şu para gözüme az göründü şimdi de biz muslera'ya senelerce 3.7 mio veriyoruz diye batıyordu. 6.5 düşük geliyor şimdi başka topçuya. Biz en iyisi wonderkid kaleci bakıp bons verelim bu maaşlar sıkıntı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt