- 1 Mayıs 2018
- 57.871
- 48.655
- 3.873
baris 50m araplar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ritim kaçıyor ritim, osiyi derhal sahaya atmalıyızalt komşumun 12 yaşında fenerbahçeli bir oğlu var. 4-5 aydır osimhen formasını üstünden çıkartmıyordu, dün fener formasını giydiğini gördüm.
-hayırdır afacan osimhen forman nerede dedim?
ondan sıkıldım yaa dedi.
biz nerede hata yaptık ? niye sıkıldı bu çocuk hani yeni nesil galatasaraylı oluyordu?
kimmich?Veganların arjantinde kurduğu takım hangisidir¿
kimmich?
2028 yazında Gs tarafından 10 m euro'ya geri alınabilir maddesi ekletmeyi unutmuşsunBarış’ı 40a verebilriiz Neom’a
2 sene daha bizde oynaması kaydıyla tabii
2027 yaz gibi yollarız yeni takımına
Renkdaş Araplara satarsak malum takım bitmeyen paralarıyla çekip alır. Olası bir transferinde Galatasaray haricinde Türkiye içine transfer olmaz maddesi konulmalı40+5 versinler. Baris 3 senelik sözlesme imzalarsa 2 sene sonra kafadan sorunlu takliti yapsin ve son senesi kaldi diye 10a falan geri aliriz
o maddenin çok da bir hükmü olmuyor oyuncu illa ki oynayacağım diye tutturursa. konu fifa'ya taşınıyor, fifa da oyuncu lehine karar veriyor.Renkdaş Araplara satarsak malum takım bitmeyen paralarıyla çekip alır. Olası bir transferinde Galatasaray haricinde Türkiye içine transfer olmaz maddesi konulmalı
niye yerini doldurabilecekemisin saniyorsun?50 milyon veren varsa satılmalı maalesef.