Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış Alper yürüyen Galatasaray onun ile ilgili transfer haberleri okumak beni üzüyor. Günümüz futbol piyasasında 50 milyon Barış için hiç bir şey. Barış en kötü ihtimal devre arasına kadar kadroda kalmalı. Şuan bizim sadece kadroda düşünülmeyen oyuncuların satışı ve eksik bölgelerin tamamlanması ile ilgili haberler okumamız lazım.

alt komşumun 12 yaşında fenerbahçeli bir oğlu var. 4-5 aydır osimhen formasını üstünden çıkartmıyordu, dün fener formasını giydiğini gördüm.
-hayırdır afacan osimhen forman nerede dedim?
ondan sıkıldım yaa dedi.

biz nerede hata yaptık ? niye sıkıldı bu çocuk hani yeni nesil galatasaraylı oluyordu?
Ritim kaçıyor ritim, osiyi derhal sahaya atmalıyız

35m a alabilecekleri
images

Keçiörenin %20 payı olmasa 50ye olumlu bakabilirdim şu an hiç mantıklı değil. Elin mafyasını zengin etmeye gerek yok. Barış takımda kalmalı

40+5 versinler. Baris 3 senelik sözlesme imzalarsa 2 sene sonra kafadan sorunlu takliti yapsin ve son senesi kaldi diye 10a falan geri aliriz

40+5 versinler. Baris 3 senelik sözlesme imzalarsa 2 sene sonra kafadan sorunlu takliti yapsin ve son senesi kaldi diye 10a falan geri aliriz
Renkdaş Araplara satarsak malum takım bitmeyen paralarıyla çekip alır. Olası bir transferinde Galatasaray haricinde Türkiye içine transfer olmaz maddesi konulmalı

Renkdaş Araplara satarsak malum takım bitmeyen paralarıyla çekip alır. Olası bir transferinde Galatasaray haricinde Türkiye içine transfer olmaz maddesi konulmalı
o maddenin çok da bir hükmü olmuyor oyuncu illa ki oynayacağım diye tutturursa. konu fifa'ya taşınıyor, fifa da oyuncu lehine karar veriyor.

Baris en az 62.5 milyon; 12.5 Kecioren’in komisyonu, 50 Galatasaray’a.
Ama bu sekilde bile olacaksa, daha oncesinde kanat transferi yapilmali; Baris’i sattiktan sonra oyuncuna 20 isteyecek takim 30 ister.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt