Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 mi, puhaha
Classic Reaction GIF

Baris icin scout bakilmadi mi satis olunca liste hazir degil mi o zaman satmayın scout listesi hazir mi o zaman satın. Strateji boyle olur artik boyle olun ya. Comann lokman ile olmaz

Baris icin scout bakilmadi mi satis olunca liste hazir degil mi o zaman satmayın scout listesi hazir mi o zaman satın. Strateji boyle olur artik boyle olun ya. Comann lokman ile olmaz
Bu dediğiniz planlı yönetim maalesef buralara zor uğrar...

Üstad zaten imkani yok 50 gelmez hayal

Gelse net satılması lazim, futbolun ve tr şartlarının doğasına aykırı satmamak

Herifi +40m karla satıyorsun

Osimhene bile şu an 115m euro teklif gelse +40m kar yapiyorsun direkt gönderilir

Duygusalliga yer yok futbolda
Dostum sen bir benfica değilsin olana kadar yapacağın malca hamlelerle o kar dediklerini çöpe atacak adamlar dolu.

Vizyoner olarak değişim yaşanmadığı sürece kismeyi satmam. Ş. liginde 1 tur atlasan sana toplam bilet ve diğer satışlarla birlikte katkısı +20 milyon euro.
Doğru marka pazarlaması ile her oyuncudan reklam ve ürün satışlarından her sene +10 milyon euro bıraktırır zaten.
Satmayıp o olgunluğa eriştiğimiz anda büyümüş mevcut dibe çeken havuzdan kurtulmuş olacağız demektir.
Dortmund seviyesine gelip hayır benim oyuncum 50 değil 70 diye direttiğin gün geleceğin komple kurtulmuş olacak.

Bugün uefa elemelerinde daha 2 maç kendini gösteren adama ukraynada oynuyor diye 30 milyon teklif geliyor.
Senin de o seviyeye çıkman lazım ki bu dediğin olsun.

Pavard iyi oyuncu hoṣ oyuncu da

Da si var. Cok sakatlaniyor. Bize yaramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt