Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baris icin scout bakilmadi mi satis olunca liste hazir degil mi o zaman satmayın scout listesi hazir mi o zaman satın. Strateji boyle olur artik boyle olun ya. Comann lokman ile olmaz
Scout listesi mi. Barışı bugün sattığında alttan yerli olarak muadilini sokana kadar hiç bir oyuncuyu satmam sattırmam.
Önce oyuncuyu getirsin işlesinler sonra bakarız.
Her sene ağustos sonuna gelinde 5 kanattan 2 tane kalması gibi bir fantazi içindeyiz heralde.

Futbol artık atletik oyuncu çağına geçti Pavard interde formasını Bisseck’e kaybetti, Okan hocanın bu kadar atletik oyuncu lafları ettikten sonra Pavardı isteyeceğini de sanmıyorum , biraz menajer haberleri gibi

Pavard içime sinmiyor ya basit duruyor yumuşak duruyor bize cevval yırtıcı agresif adamlar lazım

pavard ı net isterim ben, kalite her zaman kalitedir. evet atletik değil ama aklı yeter. yalnız saneyle birbirini tamamlar mı o soru işareti. önünde barış alper gibi biri olsa düşünmeden alırım ama sanenin arkasında boey tarzı daha iyi olabilir

Pavard'ın tek oluru 1 sene kiralık falan. Alacaksak bile o riski satın almam ben olsam. Stoperleşen beke eyvallah ama 1v1'lerde güçlü, agresif bir profil lazım bize.

Boey gelirse istifa, bu kadar nazlı topçu istemiyorum, dünyada bu kerkenez harici topçu mu kalmadı ulan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt