Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.581
- 37.025
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahvettin gsmiziUğurcannnnnn
Uğurcan zeki ve adil demirbağı getirip senin gibileri kudurtacağızMahvettin gsmizi
Pozisyon itibariyle üstüste binerlermiydi acep, düşündüm gittimmelo toreira orta sahası baska olurdu herhalde. muadili lemina var gerçi ama melo uzun toplarda falan baskaydı.
Bizim oyun anlayışından kaynaklı stoperimiz rakip hücumcular ile çok fazla baş başa kalıyorlar.Vuruşmaya çekinmeyen derken.?![]()
valla orta sahayı darmaduman ederlerdi rakibin. ikisi de ısıran temaslı oyuncular, karsıda bide teknik mücadele gücü düşük oyuncular oldu mu maça 1-0 önde baslardık herhalde. melonun oyunu kadar rakibi mental sıkıntılara sokacak tavırları da vardı. topla da iyi çıkardı. uzun top ekstrası vardı. bambaska bi orta saha olabilirdi bence olumlu olma ihtimali çok yüksek.Pozisyon itibariyle üstüste binerlermiydi acep, düşündüm gittim
Uyum yakaladıklarını varsayarsak nükleer füzyon ortaya çıkardı herhalde![]()
Işte Ocak sonunda gider. Zaten 1 senelik sözleşme kaldı. Kızları Arjantin'de kalırsa ayrılmak isteyebilirOsimhen Aralık ayında afrika kupa da, icardi çok önemli
Süper Saiyan Türk BAY arap topraklarına taşınmak istemez.
Deli dana gibi tek başına top sürüp gole gitmesi gözümün önüne geldi şimdi melonun, dannnn topa vurur gol oldumu ortalık zaten yıkılır, olmadı mı kale arkasını coştururdu, haydi haydi canlanın, el kol hareketleri falan, deliydi yavalla orta sahayı darmaduman ederlerdi rakibin. ikisi de ısıran temaslı oyuncular, karsıda bide teknik mücadele gücü düşük oyuncular oldu mu maça 1-0 önde baslardık herhalde. melonun oyunu kadar rakibi mental sıkıntılara sokacak tavırları da vardı. topla da iyi çıkardı. uzun top ekstrası vardı. bambaska bi orta saha olabilirdi bence olumlu olma ihtimali çok yüksek.
İsotçu bile Berke'ye o parayı vermez. Yerli olursa Uğurcan olur zaten. Kötü mü olur? Maliyete göre değişir.Kaleci işinde yavaş yavaş yerli isimler Uğurcan'ın adı falan geçmeye başladıysa her Galatasaraylı bilir ki bu işin sonu Eyüp'e 10-12 milyon € bayılıp malum kaleciyi getirecekler demektir.