Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pavard gibi oyuncuları bizim takıma yakıştıramıyorum. Zaten Lemina geldikten sonra ciddi ciddi oyun kurulumunda Abdülkerim & Davinson ikilisinin arasına gelip arkayı üçlüyor. Hatta baskı yediğimiz anlarda Torreira da oraya katılıp 4. oyuncu oluyor buna Okan Hocanın Ederson takıntısını da eklersek beşli bir geri hattı oluşturmayı planlıyor oyun kurulumunda

Bu düzende solda Eren sağda Sallai ile oyuna genişlik katıyoruz. Şimdi buraya Pavard gelsin de 3. stoper gibi oynasın benim kafama yatmıyor işin açıkçası. Adam akıllı bir sol stoper ve tempolu/fizikli bir sağ bek ile bu düzeni yukarı taşımak varken takımda oturan düzeni de bozmak çok saçma geliyor

Her ne kadar giderken sorun yaşattığı için veya sakatlık sorunuyla taraftar Boey ismine sıcak bakmıyorsa da bizim takım için tüm Avrupa 'da en uygun 3-4 sağ bekten biridir Boey

Yönetim beceremiyor 🥺😔
3718.webp

Beceremiyor mu?! 🥴 😄

Vuruşmaya çekinmeyen derken.?:)
Bizim oyun anlayışından kaynaklı stoperimiz rakip hücumcular ile çok fazla baş başa kalıyorlar.

Başa baş kalmamaları için alan savunması yapan stoper yerine daha atlayan hoplayan rakip forvete atılan pas daha ayağına gelmeden basacak stoperler uygun oluyor.

Bu Özbek kardeşte Lens'te oynarken tam olarak o şekil oynuyordu. Korkmadan her topa dalıyordu. Bu tarz bir adam bize uygun diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Pozisyon itibariyle üstüste binerlermiydi acep, düşündüm gittim 🤔

Uyum yakaladıklarını varsayarsak nükleer füzyon ortaya çıkardı herhalde 🤯
valla orta sahayı darmaduman ederlerdi rakibin. ikisi de ısıran temaslı oyuncular, karsıda bide teknik mücadele gücü düşük oyuncular oldu mu maça 1-0 önde baslardık herhalde. melonun oyunu kadar rakibi mental sıkıntılara sokacak tavırları da vardı. topla da iyi çıkardı. uzun top ekstrası vardı. bambaska bi orta saha olabilirdi bence olumlu olma ihtimali çok yüksek.

valla orta sahayı darmaduman ederlerdi rakibin. ikisi de ısıran temaslı oyuncular, karsıda bide teknik mücadele gücü düşük oyuncular oldu mu maça 1-0 önde baslardık herhalde. melonun oyunu kadar rakibi mental sıkıntılara sokacak tavırları da vardı. topla da iyi çıkardı. uzun top ekstrası vardı. bambaska bi orta saha olabilirdi bence olumlu olma ihtimali çok yüksek.
Deli dana gibi tek başına top sürüp gole gitmesi gözümün önüne geldi şimdi melonun, dannnn topa vurur gol oldumu ortalık zaten yıkılır, olmadı mı kale arkasını coştururdu, haydi haydi canlanın, el kol hareketleri falan, deliydi ya

Kaleci işinde yavaş yavaş yerli isimler Uğurcan'ın adı falan geçmeye başladıysa her Galatasaraylı bilir ki bu işin sonu Eyüp'e 10-12 milyon € bayılıp malum kaleciyi getirecekler demektir.

Uğurcan
Ferdi Davinson Abdul Eren
Lemina Torreira
Sane Yunus BAY
Osimhen

Kaleci işinde yavaş yavaş yerli isimler Uğurcan'ın adı falan geçmeye başladıysa her Galatasaraylı bilir ki bu işin sonu Eyüp'e 10-12 milyon € bayılıp malum kaleciyi getirecekler demektir.
İsotçu bile Berke'ye o parayı vermez. Yerli olursa Uğurcan olur zaten. Kötü mü olur? Maliyete göre değişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt