Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.829
- 102.007
- 5.238
Dondurma için 15+2(o da icardi için) verelim Psg ile sulh içinde bu iş çözülsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ibram asıl MÖ nün adamı değil mi?İlk başladığı dönemde beklenen adamları alamayınca GSYİAD üyeleri bir gün sırayla buna destek mesajları göndermişlerdi.
Bu dernek birbirlerinden fayda sağlayan insanlardan oluşuyor, normal hayatını bilmem ki orada da zengin bir iş adamı değil, başarılı bir iş adamı mıdır onu bilemem lakin bizde net başarısız, başarısızlığını geçtim davranışsal ve yönetimsel anlamda da kalitesiz işler yaptı.
Genel hatlarıyla bakarsak kendisinin kulübe tek faydası GSYİAD başkanıyken Kemerburgaz’a yapılacak iki tesis bu derneğin üstlenmesini sağlamaktı.
Metin Öztürk başkanken de ikinci el minibüs hediye etmişlerdi, böyle böyle yönetimlere girdiler.
Kaleci konusunda gereksiz yangın yapılıyor. Belli ki yönetimin bir planı var. Muhtemelen transfer Avrupa’da kapandığında büyük takımlardan bazılarında fazlalık kaleciler kalacağını hesaplıyor. Muhtemelen bunları kiralama yoluna gidecek. Osimhen, Icardi taktiği.
Mantıksız da sayılmaz. An itibariyle Liverpool, City, PSG, Newcastle, Barca, Real, Napoli, Leipzig, Monaco takımlarında as kaleci seviyesinde yedek kaleci var. Birçoğu bu kalecilerden çıkacak ve bu seviyelerde maaş karşılayabilecek kaleci arayan kulüp sayısı çok az. Dolayısıyla birileri mutlaka boşta kalacak. Onlar boşta kalmazsa gittikler takımlarda birileri boşa çıkacak.
Bence akıllı bir süreç. Donna’dan Alisson’a, Ederson’dan Pope’a, Raya’dan Meret’e kadar birçok kaleci var. Ucuza kapatmak lazım.
Takvime bakınca da eylül ortasına kadar Günay’ın idare edemeyeceği maç da yok. Şimdiden 20-30 verip kaleci almanın mantığı yok. Kaleci piyasası fırstlara çok açık. Ben hiç iyi kalecilerin bu kadar fazlalık durumuna düştüğü bir dönem hatırlamıyorum. Bunu kullanmak gerek. Gereksiz yangına kulak vermez umarım yönetim, sabırla beklemeye devam eder.
Birçoğu bu kalecileri gönderecekse ve maaş seviyelerini karşılayacak takım çok azsa niye şimdi vermiyorlar da iki hafta sonra bir anda bedava verme yarışına girecekler? Bu kadar kaleci enflasyonu olsa şu an göndermeye çalışır herkes. Adamlar iki iyi kaleciyle devam etmek istiyordur.Kaleci konusunda gereksiz yangın yapılıyor. Belli ki yönetimin bir planı var. Muhtemelen transfer Avrupa’da kapandığında büyük takımlardan bazılarında fazlalık kaleciler kalacağını hesaplıyor. Muhtemelen bunları kiralama yoluna gidecek. Osimhen, Icardi taktiği.
Mantıksız da sayılmaz. An itibariyle Liverpool, City, PSG, Newcastle, Barca, Real, Napoli, Leipzig, Monaco takımlarında as kaleci seviyesinde yedek kaleci var. Birçoğu bu kalecilerden çıkacak ve bu seviyelerde maaş karşılayabilecek kaleci arayan kulüp sayısı çok az. Dolayısıyla birileri mutlaka boşta kalacak. Onlar boşta kalmazsa gittikler takımlarda birileri boşa çıkacak.
Bence akıllı bir süreç. Donna’dan Alisson’a, Ederson’dan Pope’a, Raya’dan Meret’e kadar birçok kaleci var. Ucuza kapatmak lazım.
Takvime bakınca da eylül ortasına kadar Günay’ın idare edemeyeceği maç da yok. Şimdiden 20-30 verip kaleci almanın mantığı yok. Kaleci piyasası fırstlara çok açık. Ben hiç iyi kalecilerin bu kadar fazlalık durumuna düştüğü bir dönem hatırlamıyorum. Bunu kullanmak gerek. Gereksiz yangına kulak vermez umarım yönetim, sabırla beklemeye devam eder.
5m peşin 15m 7 yıl taksitle 5m da ballon dor alırsa diye bir teklif yapabiliriz.Donnarumma için 25 milyon euro bekliyor PSG yönetimi.
EPL'den biri verir bunu.
Donnarumma için 25 milyon euro bekliyor PSG yönetimi.
EPL'den biri verir bunu.
United ya da City isterse verebilir daha doğrusu onu ikna ederler brut 17-18 milyona bence. O da sonuçta ayrılmak istiyor.Çok rahat verirler ama maaş işi sıkıntı 10 milyon üzeri maaş istiyor diyorlardı, bunun brütü neredeyse 20 milyon Euro yapar bence çok zor bu maaşı bulamaz epl de
PSG'nin cevabını tahmin edebilirsin5m peşin 15m 7 yıl taksitle 5m da ballon dor alırsa diye bir teklif yapabiliriz.
Adamı diyemem ama bağlantılılar. GSYİAD bağı olanların alayı da PR yapıyor, bir faydaları yok.Bu ibram asıl MÖ nün adamı değil mi?
Donnarummalı ve Leminalı Gala ligde toplam 20 gol yer mi?
Sakat olduğuna katılıyorum ama Eylül’de transfer zaten Avrupa’da açık değil. Ama Ağustos ortasına geldik ve Lille takımının kalecisi yok. Yeterince de büyük bir takım mesela. Günay seviyesinde kalecisi bile yok ve haftasonu lig maçları var. Fikstürleri de hiç kolay değil.Bir tane büyük takımın kaleci konusunda 'Eylul ayında firsat çıkabilir ' mantığı ile hareket ettiğini görmedim duymadım.
O yüzden çok sakat bir strateji bana kalırsa.
Geçen yıl da öyleydi. Dediğim gibi çok fazla maaşından çıkılmak istenen kaleci olacaktır. Bence beklemek lazım.2 Eylül liste bildirimi, İngiltere-Fransa-İtalya 1 Eylül, İspanya-Almanya-Hollanda 2 Eylül de Portekiz 5 eylülde kapatıyor transferi. Bu sene fırsat transferi düşmez boşa beklememek lazım
Lille büyük takım değil. Zaten 40 milyon euro aldıkları için mecbur sattılar kalecilerini onlar bugün yarın birini bulurlar vardir hazır görüştükleri bir kaç isim.Sakat olduğuna katılıyorum ama Eylül’de transfer zaten Avrupa’da açık değil. Ama Ağustos ortasına geldik ve Lille takımının kalecisi yok. Yeterince de büyük bir takım mesela. Günay seviyesinde kalecisi bile yok ve haftasonu lig maçları var. Fikstürleri de hiç kolay değil.