Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bir kulübün büyüklüğü elbette elde ettiği başarılar ile paralel olabilir ancak taraftar sayısı, tesisleri, tarihi vs bunlar da bir o kadar önemli.

Misal yıllaaar yıllar önce Arjantin'e giden bi futbolsever büyüğüm ligdeki herhangi bir Boca maçına gidiyor ve hala anlatır. ŞL final maçına bile gittim böyle bir taraftar, böyle bi atmosfer görmedim, herhalde futbolcu olsaydım Boca'da oynamak için yanıp tutuşurdum, diye.

bazıları imza törenin Dursun başkanın yanında Kavukçuyu görünce sinir kirizi geçirmiş belli adamları oymak için haber yaptırıyorlar, seversin sevmezsin transferler geç yapılıyor olabilir ama en azından jelert falan inmiyor

şu tjkli muhabir neyin şovunu yapıyor yav sabahtan beri , haluk'un falan bilmediği ne bilecek de bu kadar reklam yapıyor acaba.Mümkün değil yani haluk'tan falan farklı bir şey bilmesi ama reklam yapıyor izlensin diye

Real iki iyi kaleci ile devam etmek ister genelde ama bazı takımlar devam etmek istemez. Hatta PSG gibi bazı takımlarda 3 kaleci var. Şimdi talibi çoktur, birbirine kırar. İlla Eylül beklenmek zorunda değil tabii ama dayatılan her teklifi de “Aman geç kalıyoruz” diyerek kabul etmemek lazım.

Risk zaten böyle bir şey. Ana ihtiyaç için fırsat transferi kovalamanın genelde hata olduğunu düşünürüm ama bu yıl kaleci özelinde bir genişlik var.
Fırsat transferinde herşeyin tam olur, ekstra peşine düşersin. Kaleci transferi bunun çok uzağında olmalıydı.

PSG dışında net kaleci gönderecek takım olmama ihtimali çok yüksek, onların göndereceği yerdeki kaleci boşa çıkar en fazla.

Aceleye gerek yok şl listesine vakit var diye diye ayın 11'i oldu. Hafta sonuna kadar bir gelişme olmazsa geçmiş olsun.

uğurcan haberlerinin arkasında kim var uğurcanın menajeri cmy nasıl bir film dönüyor

Psgnin istediği bonservisi çıkarırız mevzu bu adamın maaşı ve iknası. Kaleye 11-12 maaş sancheze 5 revize maaş alınacak kallavi stopere 5 maaş böyle külfetli savunma hattı avrupada çoğu takımda yok

Ankete tamam diyen renktaşlarımıza sesleniyorum aklımızı başımıza alalım bizim yönetim sommeri alır sonrasında gider kalan mevkilere cuestalar alır o yüzden taviz verilmemeli kaliteli isimler hususunda

36 yaşında, bence sorun yok. Kimler kimler dünyanın en büyük kulüplerinde 40 yaşına kadar kalecilik yaptı. Sommer niye yapamasın?
75 milyona oyuncu aldığın yerde 36 yaşındaki kaleciyi takımına layık görüyorsan bir şey diyemem. Posası çıkana kadar kullanılmış, kulübü çakacak enayi arıyor.

Objektif olmak gerekirse bugun Donnarumanin 50 milyon etmesi gerekir.. 25 e falan alan buyuk vurgun yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt