Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Buffon ile aynı yaşta filan olduğu için olabilir sadece tahmin.Sommer'i neden beğenmiyorsun rtaş merak ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buffon ile aynı yaşta filan olduğu için olabilir sadece tahmin.Sommer'i neden beğenmiyorsun rtaş merak ettim
Bir daha söylim, Kerem malının 25 olduğu piyasada Donnanın bu fiyatı be da va.Donnarumma için 25 milyon euro bekliyor PSG yönetimi.
EPL'den biri verir bunu.
Fırsat transferinde herşeyin tam olur, ekstra peşine düşersin. Kaleci transferi bunun çok uzağında olmalıydı.Real iki iyi kaleci ile devam etmek ister genelde ama bazı takımlar devam etmek istemez. Hatta PSG gibi bazı takımlarda 3 kaleci var. Şimdi talibi çoktur, birbirine kırar. İlla Eylül beklenmek zorunda değil tabii ama dayatılan her teklifi de “Aman geç kalıyoruz” diyerek kabul etmemek lazım.
Risk zaten böyle bir şey. Ana ihtiyaç için fırsat transferi kovalamanın genelde hata olduğunu düşünürüm ama bu yıl kaleci özelinde bir genişlik var.
Buffon ile aynı yaşta filan olduğu için olabilir sadece tahmin.
Kader ağlarını örüyorKalecimiz Donnaruma olacak
75 milyona oyuncu aldığın yerde 36 yaşındaki kaleciyi takımına layık görüyorsan bir şey diyemem. Posası çıkana kadar kullanılmış, kulübü çakacak enayi arıyor.36 yaşında, bence sorun yok. Kimler kimler dünyanın en büyük kulüplerinde 40 yaşına kadar kalecilik yaptı. Sommer niye yapamasın?
Şimdi baktım da Buffon, Sommer'in yaşındayken o sezon 25 maç kalesini gole kapatmış ve milli takım dahil neredeyse hiç maç kaçırmamış sezon boyunca. İnanılmaz bir profesyonel.Buffon ile aynı yaşta filan olduğu için olabilir sadece tahmin.