Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sommer'i neden beğenmiyorsun rtaş merak ettim
Niye bu kadar abartıyosunuz

1-2 yıl uygun maliyete gelse yok mu diyecez şimdi sommere
Sommerin kaleciliği tartışmaya açık değil, mesele farklı ömrü boyunca Almanyada üst düzey oynamış Bayern ile Almanya şampiyonu olmuş çeyrek final oynamış o sezon neuer yerine oynadı zaten ve Almanya Süper kupasınıda kazanmış, İtalya şampiyonu olmuş , İtalya Süper kupası kazanmış en son UCL final oynamış, gelmiş benim yaşıma , herşeye doymuş, gideceği yer FC Basel falan olmalı, bizim planlarımıza uymaz, aç ve Max 29 yaşında bir kaleci bulunmalı

Abi Sommer de cok kalite bir kaleci ama bu herifi maximum 2 yil oynatirsin ..Bonservissiz makul bir maasla ancak olabilir o da cok zor

Dondurmanın united disinda gidebilecegi bir yer görmüyorum.

Bir yanda uğurcanı 20 milyona satmam diyen TS başkanı..

Diğer yanda 20-30 milyonluk donnarumma..

Türkiye gerçekten garip ülke.
Uğurcan'ı 20'ye satmam demiyor ki, İstanbul'a satmam diyor. Onu da yapacaktı 13-15 milyon euroya da baskıdan dolayı son anda vazgeçti, ipin ucunda zaten istifası isteniyor. 7-8 milyon euro verseler bugün satar yurt dışına.

Donnarumma'ya gelince 1 yıllık sözleşmesi kalmış, 12 milyon euro maaşı var. Elden çıkarmak istedikleri için makul bir bonservise göndermeye razılar.

75 milyona oyuncu aldığın yerde 36 yaşındaki kaleciyi takımına layık görüyorsan bir şey diyemem. Posası çıkana kadar kullanılmış, kulübü çakacak enayi arıyor.

Donnarumma-İnter haberleri var, eğer böyle olursa sommer i de bize çakarlarsa yıkılırız

Peşin not düşeyim; niye yalan (veya yalan olması çok muhtemel) habere dellendin demeyin. Ben gerçekmiş GİBİ yaparak yazayım da yorumumu... Gerçek değilse eyvallah... Dellenmedim yani, ama gerçek olursa nasıl dellenirim diye hayal ettim...

Vallaha Galatasaraylılıktan istifa ederim. Şu kadar para saçıp kurduğumuz elite yakın kadroya gidip en iyisi bile çöp bir yerli kaleciyi layık görürsek anlarım bu takım bir daha asla özlediğimiz Avrupa başarılarını kovalayacak seviyeye çıkamayacak. O zaman da tutmanın anlamı yok... Barcelona'ya bir kaleci gönderdi bu topraklar, onu da iki deneyip "eyvah biz ne yaptık" deyip doğru dürüst oynatmadan geri yolladılar... Maalesef Türkiye'de kaleci yetişmiyor. En azından şimdilik... Uğurcan'ı da izliyoruz hiç değilse milli takımda... Adı geçen en kötü kaleci Inaki Pena'dan ufacık üstünlüğü yoktur...

Ayrıca bu Dursun Özbek kim oluyor da Galatasaray'ın altın çağını başlatan 50 yıllık yabancı kaleci geleneğini bozuyor? Simovic-Taffarel-Mondragon-Muslera... Aralarında da 1-2 istisna dışında karanlık sezonlar... Gardi ve Erden sayesinde iki transfer yaptı ve yalı çocuğunun FB'sine üstünlük kurdu diye kendini bir şey sanmasın... Galatasaray'ın gücü ile yapıyorsun onları...

Türkiye'den çok çok çok çoooooooooook üst düzey bir kaleci çıkar, Real Madrid'e koy ilk 11 oynar diyebileceğin seviyede tartışmasız bir kaleci yani, saha içi saha dışı her yönü kusursuzdur, o zaman belki yani bu geleneği bir seferlik delsek mi diye düşünürüz.

O zamana kadar Galatasaray'ın elit bir kalecisi yabancı olur. Türkiye'de yabancı oyuncular komple yasaklansa gider elit bir kaleciyi Türk kızıyla evlendirir, 5 sene bekletir, Türk yaparım, yine öyle oynatırım...

Başarıları getiren gelenekleri bozmak yok öyle..

Şimdi baktım da Buffon, Sommer'in yaşındayken o sezon 25 maç kalesini gole kapatmış ve milli takım dahil neredeyse hiç maç kaçırmamış sezon boyunca. İnanılmaz bir profesyonel.
Dünya tarihinin pozisyonunda tartışmasız en büyük ismidir. Bu kadar uzun süre prime kalabilmiş başka da bir kaleci yok benim izlediğim/duyduğum.
Belirli bir yaştan sonra refleksler artık körelmeye başlıyor kalecilerde. Son 2 sezon bunu çok net hissettik Muslera'da. Kurtarış yüzdesi en düşük kaleci konumundaydı Avrupa Ligi'nde mesela. Olmuyor yani. Sommer gelirse Leo Franco vari görüntüler ortaya çıkma ihtimali çok çok yüksek.

Dünya tarihinin pozisyonunda tartışmasız en büyük ismidir. Bu kadar uzun süre prime kalabilmiş başka da bir kaleci yok benim izlediğim/duyduğum.
Belirli bir yaştan sonra refleksler artık körelmeye başlıyor kalecilerde. Son 2 sezon bunu çok net hissettik Muslera'da. Kurtarış yüzdesi en düşük kaleci konumundaydı Avrupa Ligi'nde mesela. Olmuyor yani. Sommer gelirse Leo Franco vari görüntüler ortaya çıkma ihtimali çok çok yüksek.

Mevkiinde en iyi denildiginde 3 kisi tartisilmamali bence.. Buffon - Cafu - Messi

Herhangi bir ülkede herhangi 1. lig takımı as kalecisinin ayrılacağı 1 yıl önceden belliyse transfer sezonu açılır açılmaz ilk günden yeni as kalecisini açıklayarak sezona girer. Bizde ise CL listeleri verilmesine 20 gün kalmış, as kaleci ortada yok. Son 20 güne girilirken uçuk paralar vermediğin sürece hangi kulüp as kalecisini sana verir yahu. Dua edelim eğrisi doğrusuna denk gelsin de en azından şu Ederson işi olsun. Yoksa 39 yaşındaki Muslera'yı gönderip 36'lık Sommer'i yeni kaleci diye alıp bir çuval inciri berbat edecekler.

Ertan Süzgün: "Galatasaray'ın geniş listesinde Portekizli bir kaleci var. Kulübü yüksek bir bonservis bedeli istiyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt