- 16 Haziran 2010
- 204.024
- 156.084
- 6.838
Dün De Winter’i Milan’dan kapmaya çalışmışız ama olmamış
20 milyon
Maaşı 2.2-2.3 falan deniliyor
Bizim yapmamız gereken tarzda transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün De Winter’i Milan’dan kapmaya çalışmışız ama olmamış
Kaleci konusunda avuçladık gibi, ne dersin.20 milyon
Bu kez de SS subayı olarak nazi almanyasına transfer ettik galiba, adamın fenotip çağırıyor.
Osimhen olmasa da Sane'nin Gol Müziği bu olsun yav
Sommer yan toplarda da iyi kalede odun gibi durup beklemez çıkar süpürür, penaltılarda güven verir bence kalecilik yetileri konusunda ben de katılıyorum sommer daha iyi.Sommer , edersondan kat be kat iyi kaleci arada seviye farkı var , eğer kalecilik olarak top durdurma konusunda bahsediyorsak.Sommerin ayakları da iyi , sadece ederson kadar iyi değil ki ederson zaten bu konuda en iyisidir buyuk ihtimalle.Onun dışında tek problem 1-2 senelik çözüm Sommer sadece o problem ama Edersonla arasında klasman farkı var direkt
Okan hoca; Olurmu hiç yahu Kaan var orta sahada alternatif, gerek yok. der bence kesinlikle sorulmamalı.İlkay’ı istemek ya da istememek gibi bir tercih olamaz. İlkay alınabiliyorsa alırsın. Adamın Şampiyonlar Ligi kariyeri, bizim orta sahaların kariyerlerinden büyük.
İsterselermiş.
Umarım dedikleri gibi Ederson için uğraş veriyorlar yoksa liste işini aşamadiysak dandik biri gelir ay sonuna doğruKaleci konusunda avuçladık gibi, ne dersin.
Bizim, mevkiye (muhtemelen stoper) sağlam bir bonservisle transfer yapacağımızı düşünüyorum. Ederson için de bu kadar pazarlık yapılmasını buna bağlıyorum. Umarım günün sonunda hepimizi memnun edecek hamleler gelir ki hissiyatım da bu yönde.Olay edrson+ilkay paketi iste ya besbelli, gerisi muhabir bozuntularinin etkilesim kasmasi..
Benim kafami kurcalayan su: kasa var var hehe haha hoho diyip, kaleci + defans hamlesi+ potansiyel ortasaha butcesi sorunlu olmasi komik geliyor. (Hunharca harcansin demiyorum ama ekstra adimi atmamiz gereken sezondayiz, kuracagin takim 3 sene goturmeli iyi kotu 1 ya da 2 eklemeyle)
Birde uzerine mikrofon gorunce " Galatasaray istedigi oyuncuyu alir" diye veriyorsun taraftara gazi(kavukcu bunu en az 4 kere soylemistir)
Su kaleci gundemi varken iciniz rahat mi mesela defansif hamle icin surec yurutuldugune(bilgi almanin uzerinde)
283 sayda temenni ve kadrolar konusuluyorda , yonetim ne halt yemekte kac haftadir meraktayim. Gidip seten sarlatanina "kefalet imxasi verdiler" haberi yaptiriyorlar birde
Bos bos adamlarda Hatipoglu guzellemesi kasiyor bu boslukta.
Kerem malından ucuz ha20 milyon
pratik olarak bu mümkün değil. çünkü her zaman takımın en az bir tane zayıf halkası olacak. olmasa bile olacak yani. bir oyuncuyu en az beğeneceksin ve onun yerine birini isteyeceksin mutlaka.Bizim daha 5-6 oyuncu gönderip minimum bir 35 milyon euro harcamamiz gerekiyor.Isimiz çok, bu seneki transfer dönemi de hüsran.Omrumde hiç istediğim bir transfer dönemi göremedim.Eger göremeden ölürsem çok kahrolurum buyuk ihtimalle.Bir kere aklımda hiçbir mevkide soru işaretinin olmadığı bir dönem görmek isterdim.He alınan oyuncu iyi kötü çıkar ama dönem tatmin etseydi en azından
6 no
8 no
Stoper
Sağ bek
Kaleci
Tatmin olabilmem için mesela bunların hepsi gelmeli
Müthiş adam. €70m istiyomuş Como, €50m'yi direkt reddetmişlerçok ii herif be
Bak bunlar bile hayvan gibi iyi iki adam ama toplam bonservisleri €70-75m seviyesini bulur biri 28 biri 29 olacak önümüzdeki aylardaLookman ve Bissouma işte