Ulaş Metin
Tecrübeli Üye
- 10 Ocak 2025
- 5.320
- 3.388
- 978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyi ihtimal şu ki şu an öncelik eldekileri gönderebilmek. Transferler sonrası alıcılar çok daha rahat olacaklar. 3 yabancı transferi yaparsak nasıl lisans çıkaracağız? Umarım anlaşma aşamasında futbolcular bekletiliyordur. Yine de çok geç kalındı, bu da bir gerçekOkan hoca ısrarla her açıklamasında kaleci, sağ bek, stoper diyor. Yönetim tarafındansa ses seda yok. Kaldı ki ne bekleniyor kimsenin de bir fikri yok.
Ekli dosyayı görüntüle 298184
04/05 - 24/25 arasına baktım da doğru gibi. TM'den almışlardır verileri muht.
Frankie satıldı hocam, bu durumda yerine hazır olanlardan biri gelmesi gerekmez mi?En iyi ihtimal şu ki şu an öncelik eldekileri gönderebilmek. Transferler sonrası alıcılar çok daha rahat olacaklar. 3 yabancı transferi yaparsak nasıl lisans çıkaracağız? Umarım anlaşma aşamasında futbolcular bekletiliyordur. Yine de çok geç kalındı, bu da bir gerçek
BVL-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli adminim saygıdeğer üstadım.Seneye beleşe alınabilir ya bence de, dün maç konusunda da yazdım.
Fırsat olarak değerlendirilebilir.
Bir de bu Read nasıl topçu, girdikten sonra bok gibiydi ama geçen sene çok hypelanmış
son 3 yıldaki alımlar buralara çekmiştir bu fiyatları. yoksa 7 8m bonservis veirlince napıyoruz biz diyorduk.
Osi nin parası dahil mi? Dahilse bedava