Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca ısrarla her açıklamasında kaleci, sağ bek, stoper diyor. Yönetim tarafındansa ses seda yok. Kaldı ki ne bekleniyor kimsenin de bir fikri yok.
En iyi ihtimal şu ki şu an öncelik eldekileri gönderebilmek. Transferler sonrası alıcılar çok daha rahat olacaklar. 3 yabancı transferi yaparsak nasıl lisans çıkaracağız? Umarım anlaşma aşamasında futbolcular bekletiliyordur. Yine de çok geç kalındı, bu da bir gerçek

BVL-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalecinin ayrılacağı aylardır hatta iki yıldır ortada, Ağustos olmuş, yarın lig başlayacak ve bu takımın hâlâ bir as kalecisi yok.

Bu nasıl rahatlık bu nasıl bir vurdumduymazlık. Osimhen ve Sahne transferinden ötürü Dursun'u yalayıp dururyordu taraftar. Alın size işte Dursun. Ağustos olmuş takımın hâlâ kalecisi yok.

En iyi ihtimal şu ki şu an öncelik eldekileri gönderebilmek. Transferler sonrası alıcılar çok daha rahat olacaklar. 3 yabancı transferi yaparsak nasıl lisans çıkaracağız? Umarım anlaşma aşamasında futbolcular bekletiliyordur. Yine de çok geç kalındı, bu da bir gerçek

BVL-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Frankie satıldı hocam, bu durumda yerine hazır olanlardan biri gelmesi gerekmez mi?

Dün fb kadrosuna bakiyorum, kimseyi bizim ilk 11e koymam. Sag bekimiz olmasa bile, yine de Mert Müldür'ü istemem, Sallai'yi oynatirim. Kadro kalitemiz inanilmaz üstün rakiplere karsi :D

Seneye beleşe alınabilir ya bence de, dün maç konusunda da yazdım.

Fırsat olarak değerlendirilebilir.

Bir de bu Read nasıl topçu, girdikten sonra bok gibiydi ama geçen sene çok hypelanmış
Değerli adminim saygıdeğer üstadım.

Forumda futbolu bilen nadir bireylerden biri olarak transferlerin Ağustosun sonuna kalmasıyla bizi nelerin beklediğini değerlendirir misin?

Teşekkürler

Şimanski 15 piyasa değeri
Torreira 13

Ekli dosyalar

• tatlises-crying-tatlises.gif
    tatlises-crying-tatlises.gif
    631,1 KB · Görüntüleme: 16
İrfana üzülüyorum hala. Bize gelse en az 4 şampiyonluğu vardı. Kaptan da olmuştu şimdi. Yazık etti kendine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt