Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene Gs başarılı bir Avrupa serüveni geçirirse (Lig'de zaten her sene şampiyon oluyor, derbilerde de üstünlüğü var)

Sırf zamanında Okan Buruk'a karşı bir profil sergiledi diye, sinirinden Tosun Paşa hamam sahnesindeki Adile Naşit gibi terleyip kıpkırmızı olacak üyeler var.

Zuhahhahahhaa
Clap 👏

Bu sene Gs başarılı bir Avrupa serüveni geçirirse (Lig'de zaten her sene şampiyon oluyor, derbilerde de üstünlüğü var)

Sırf zamanında Okan Buruk'a karşı bir profil sergiledi diye, sinirinden Tosun Paşa hamam sahnesindeki Adile Naşit gibi terleyip kıpkırmızı olacak üyeler var.

Zuhahhahahhaa

Kardesim ben demistim diyebilmek icin Galatasarayimizin basarisizligini isteyecek hainler sarmis etrafimizi.. Ego tatmini yapiyorlar sanli ekibimiz uzerinden

Bizim derdimiz isimlerle değil, bu zihniyet ile.

Kendi şahsi haklı olma egosunu Gs'ın önüne koyan birini gördüğüm an tepesindeyim.
her gs galibiyetine biraz buruk sevinip sallamak için de fırsat kollayanların sayısı hiç az değil maalesef ya

kimin eleştirisi yapıcı kim çakallık yapıyor çok belli oluyor

Morata için Suudi Arabistan’dan mis gibi teklif varken niye 3 kuruşa Como denen ölücülere bırakalım
O paraya oyuncu vereceğime Morata’yı ikna eder takımda tutarım

şu anda kaleci alınmış olsa 10 üzerinden 10luk bir transfer yönetimi derdim

sane alınmış osimhen alınmış kaleci alınmış olacaktı

alt yapı için ciddi bir yatırım yapılmış

satılacak oyuncular için sıkı pazarlıklar yapılıyor

sadece kaleci eksik kaldı

Kaleci işini de halledin artık Mayıs’tan beri belli bu takımın kalecisiz olduğu, en geç 1 hafta sonra geriye çeke çöpten başka bir şey kalmayacak bu gidişle

Transferdeki sessizlik bizi küfur etmeye çok zorlamakta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt