Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.607
- 44.725
- 2.388
çok kötü olur benceortega nasil olur renkdeaslar kaleye ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok kötü olur benceortega nasil olur renkdeaslar kaleye ??
Pes 2010da Arda Turan'a kadar satıp Henry'i alıp Serdar Eylik, Yaser Yıldız, Henry üçlüsü ile oynardım,şu anda kaleci alınmış olsa 10 üzerinden 10luk bir transfer yönetimi derdim
sane alınmış osimhen alınmış kaleci alınmış olacaktı
alt yapı için ciddi bir yatırım yapılmış
satılacak oyuncular için sıkı pazarlıklar yapılıyor
sadece kaleci eksik kaldı
eşim kimyacı sor reis
15 versekte vermezler artık, ligler başlıyor, döküntü kiralayacagiz , Spence olur umarımOla ainaya 15 vermektense acheampong kiralayin ya
Sahte raki yapanlar gibi olma dikkatli ol derimKendime parfüm bile yapıyorum dostum
Sagbek aldılar veronadan ama yeni15 versekte vermezler artık, ligler başlıyor, döküntü kiralayacagiz , Spence olur umarım
antu ve bjk forumlarında kimyacı çok zaten.antuya yazsam 10 tane kimyacı çıkardı
gs taraftarı ilkokul mezunu ne yazık ki
Yazık oldu.kulusevski-paqueta-nkunku var firsat transferi olarak sadeceMaddison acl 7 ay yok
şu anda kaleci alınmış olsa 10 üzerinden 10luk bir transfer yönetimi derdim
sane alınmış osimhen alınmış kaleci alınmış olacaktı
alt yapı için ciddi bir yatırım yapılmış
satılacak oyuncular için sıkı pazarlıklar yapılıyor
sadece kaleci eksik kaldı
Uçurtma Avcısı adında bir roman okudun mu hiç?ortega nasil olur renkdeaslar kaleye ??
Kadroda olur benceFeyenoord adam aldı 1 gün sonra oynattı
yavşaklar skrineri getirdi Osimhenle aynı gün, dün oynattılar
Abi biz niye her gelen adamı 1 ay sonra oynatıyoruz anlamıyorum ya.
Tmm belki hazır değil osi oke, ama takımı tanıyor al kadroya. Baktın maç zora girdi son 10 15 dk atarsın belki içeri
Osimhenin hazır olmamış hali fb ve bjknin tüm forvetlerinden öndeFeyenoord adam aldı 1 gün sonra oynattı
yavşaklar skrineri getirdi Osimhenle aynı gün, dün oynattılar
Abi biz niye her gelen adamı 1 ay sonra oynatıyoruz anlamıyorum ya.
Tmm belki hazır değil osi oke, ama takımı tanıyor al kadroya. Baktın maç zora girdi son 10 15 dk atarsın belki içeri