Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City napacakmış Donnarummayı daha yeni 20 milyon bayıldılar Trafforda

Istemiyordum ama daha iyisini alamayiz artik derhal gelir umarim ederson.Son sezonu boktan diyorlar da kendine getiririz artik napalim.Yoksa uğurcan felan sokacaklar canim klubumuze.Ve halen ilkayin alinmamasi artik utanç verici bir hal almaya basladi

muslerayı çok severim ama avrupada gördük

efsanemizdir sevdiğimizdir sevgilimizdir ama kaleci olarak avrupada her geleni yedi anasını satayım

ederson kaleci ül kaleci

Kaleciliği bir tık altı mı? Yani tamam, Muslera’mız efsane falan ama atıyorum Guardiola gibi ayak takıntısı olmayan bir hoca olsa, City’de Muslera kaç maç forma giyerdi?

Şöyle ifade edeyim görüşümü,

Ederson oyun kurma, long ball falan benim diyen orta sahanın atamayacağı kadar iyi pas atabilen bir kaleci. Boyu posu yerinde, kaleyi iyi kapatıyor. Ancak refleks bakımından kendisi ahım şahım değil. Yani mesela Alisson'dan iyi değil örneğin.

Topa hakim olmak isteyen, direkt oyun oynamak isteyen ve ilerde canavar gibi kanat ve forvetleri olan bir takım için Ederson biçilmiş kaftan.

ÖZEL | Galatasaray'a Adana Demirspor'un 16 yaşındaki kalecisi Deniz Dönmezer önerildi.• Sarı-Kırmızılılar, Deniz'in potansiyelinden dolayı transfere sıcak bakıyor.(Birinci kaleci transferinden bağımsız)

Salim Manav

ben de ilk 11 icin düsünmüstüm zaten

Alalım ama oynamaya devam etsin bir yerlerde.

Genç yerli takviyesi olarak

Deniz Dönmezer (A.Demirspor) - yaşına göre özgüveni çok iyiydi geçen sene bile. Kesinlikle almalıyız. Günay sonrası için 2 yıla takıma entegre olur tam olarak. İsmi de çıkmış.

Genç yerli takviyesi olarak

Deniz Dönmezer (A.Demirspor) - yaşına göre özgüveni çok iyiydi geçen sene bile. Kesinlikle almalıyız. Günay sonrası için 2 yıla takıma entegre olur tam olarak. İsmi de çıkmış.
Bence o denizin genç olmasından başka hiçbir numarası yoktu sürekli hatalı gol yedi

Ayrıca gsde yerli kaleci olmuyor altyapıda tutmaya bile gerek yok kaleci

Her maç topçular dönsün aralarında kaleyi voleybol gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt