- 22 Kasım 2008
- 11.509
- 7.083
- 2.493
İfb bugün elenirse uefa playoffu oynayacak dimi
Konferansa düşmemeliler
Direkt gruplara gidiyorlar EL'de...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İfb bugün elenirse uefa playoffu oynayacak dimi
Konferansa düşmemeliler
adminim city kötü takım belki biraz ondan olabilirSon 2 sene City maçlarını izleyip Ederson’a kalecilik açısından iyi falan dinleyen götünden uyduruyordur.
Sıçmadığı maç yok, boş yapmayın.
Onana & Man utd gibi mi ?adminim city kötü takım belki biraz ondan olabilir
Keremi usulsuz sekilde birisinin cebindeki parayla nasil alacaklarmis , kocaelinin transferlerine kadar yoneticileri nasil girmis onu sorgulasinlar once.herhalde niye biz transfer yapamıyoruz diye sorgulayacaklarına
paralar nereden geliyor diye sorguluyor angutlar yine
Kötü hakim ziyechi adam etmişti onana 1 2 kelam övülmüştü ziyechOnana & Man utd gibi mi ?
Ederson 1.kaleci olacakti zaten alinirkende ne 11 garantisi vermesiTrafford u alırken 11 garantisi verip almışlardı şimdi donna gelince trafford yine kulübede takılacak
Fenerin olası isimler içinde alabileceği en iyi adamlardan biri olduğunu söylediğini hatırlıyorum. Bari Asensio için bunu yapmaGereksiz oğlu gereksiz ne asensiosu

bazı arkadaşlara kovacan müstehak
gönül isterdiki donnarummayı alalım ama bence dünyanın en iyi 5. kalecisini aldık
1 donna
2 courtois
3 oblak
4 alisson
5 ederson
365 kovacan
289 berkecan
Real'in kalecisi en az Donna kadar iyi
Barca'nin ekonomik gucu yetmez bu transfere.
Buna sevinirim iste boey coman a degil.ÖZEL | Galatasaray'a Adana Demirspor'un 16 yaşındaki kalecisi Deniz Dönmezer önerildi.• Sarı-Kırmızılılar, Deniz'in potansiyelinden dolayı transfere sıcak bakıyor.(Birinci kaleci transferinden bağımsız)
Salim Manav
ben de ilk 11 icin düsünmüstüm zaten
orası kara delik zaten yav her gelen çöp oluyorOnana & Man utd gibi mi ?
City fernandoyu 5e saldın aynı tarifeyi ederson için de bekliyoruz kardeşim hadi
Cityden aldığımız 4. Brezilyalı olacak enteresan bir iş birliği
Courtois yerden cok iyi top cikartiyor bunu gecen sezon bile CL maclarinda epey gosterdi. Donnarumma'yi suan biraz abartiyorsun onu cok istedigin icin. Evet cok iyi kaleci ama acik ara bir numara degil, hatta Courtois'dan cok daha iyi da degil bunu sabaha kadar tartisirim.donna courtoisdan iyi
donna tam bir kedi
vourtois biraz ağır ama kaleyi duruşuyla kapatıyor
ama yerden gelen toplarda courtois zaaf yaşıyor
skyda analşz izlemiştim realin rakipleri bunu bildiği için şutları hep yerden vuruyorlar kaldırmıyorlar topu
donnanın ben bir zaafını göremiyorum tam bir kedi herif