Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson'un niye kaleciliği beğenilmiyor, Muslera'nın da son yıllarında pek kolları yoktu zaten.

herhalde niye biz transfer yapamıyoruz diye sorgulayacaklarına

paralar nereden geliyor diye sorguluyor angutlar yine
Keremi usulsuz sekilde birisinin cebindeki parayla nasil alacaklarmis , kocaelinin transferlerine kadar yoneticileri nasil girmis onu sorgulasinlar once.

bazı arkadaşlara kovacan müstehak

gönül isterdiki donnarummayı alalım ama bence dünyanın en iyi 5. kalecisini aldık

1 donna
2 courtois
3 oblak
4 alisson
5 ederson
365 kovacan
289 berkecan

Ederson'un kaleciliğinin kötü olduğunu düşünenlerden DEĞİLİM ama bu sıralama 2 sene falan önceki sıralama. Alisson ve Ederson oradan birkaç sıra aşağı düştü muhtemelen. Martinez, Maignan, Raya, belki Kobel falan önlerine geçti sanki ama yani tabi hala ilk 10-12'deler.

Real'in kalecisi en az Donna kadar iyi

Barca'nin ekonomik gucu yetmez bu transfere.

donna courtoisdan iyi
donna tam bir kedi
vourtois biraz ağır ama kaleyi duruşuyla kapatıyor
ama yerden gelen toplarda courtois zaaf yaşıyor

skyda analşz izlemiştim realin rakipleri bunu bildiği için şutları hep yerden vuruyorlar kaldırmıyorlar topu

donnanın ben bir zaafını göremiyorum tam bir kedi herif

ÖZEL | Galatasaray'a Adana Demirspor'un 16 yaşındaki kalecisi Deniz Dönmezer önerildi.• Sarı-Kırmızılılar, Deniz'in potansiyelinden dolayı transfere sıcak bakıyor.(Birinci kaleci transferinden bağımsız)

Salim Manav

ben de ilk 11 icin düsünmüstüm zaten
Buna sevinirim iste boey coman a degil.

donna courtoisdan iyi
donna tam bir kedi
vourtois biraz ağır ama kaleyi duruşuyla kapatıyor
ama yerden gelen toplarda courtois zaaf yaşıyor

skyda analşz izlemiştim realin rakipleri bunu bildiği için şutları hep yerden vuruyorlar kaldırmıyorlar topu

donnanın ben bir zaafını göremiyorum tam bir kedi herif
Courtois yerden cok iyi top cikartiyor bunu gecen sezon bile CL maclarinda epey gosterdi. Donnarumma'yi suan biraz abartiyorsun onu cok istedigin icin. Evet cok iyi kaleci ama acik ara bir numara degil, hatta Courtois'dan cok daha iyi da degil bunu sabaha kadar tartisirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt