Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.511
- 36.978
- 3.798
Kiralık+ zorunlu olmayan opsiyon ile sıcak bakarım bu transfere yoksa pek sıcak bakmamakla birlikte maaşı düşük oyuncu almak artık suç mu oldu kulüpte?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ikiside super kaleci isin ozetinde, yani hangi takim olursan ol kalende Courtois veya Donnarumma olursa kimse kaleci konusunda sikayet edemez. Ben zaten faal olarak suan oynayan kaleciler arasinda bu ikisini net Top 3'e alirim.
Yani Costa doğru hamle olur diyorsun.
hareketli topta ayağı Sara dan daha iyi olabilir.
Sırt sponsoru bildiğim kadarıyla göğüsten sonra en ciddi para getiren yer hala iyi bir fiyata bir firma ile anlaşılamaması ciddi hata.Her tarafa sponsor olmasa kotu durmaz en azindan.
bizim forumda okuduklarıma bakarsak İnter Pavard'ı ilk 11 oynatsın bize Bisseck'i kiralasın
Kadro yap Pavardlipavardı istiyorum
Kiralık+ zorunlu olmayan opsiyon ile sıcak bakarım bu transfere yoksa pek sıcak bakmamakla birlikte maaşı düşük oyuncu almak artık suç mu oldu kulüpte?
Onu unuttu bizimkiler, bidaki sezon anca olur artik.Font işi ne oldu yav açıklama da yok
yaparım ama isyan etmek yokKadro yap Pavardli
Donnarummayi birazda geleceğin courtois'i olarak görüyorum courtois 33 une girdi herhalde ve 3 yıldır falan felaket oynuyor bazen hile gibi hatta. Donna daha 26 ve kalede de stoper gibi tecrübe faktörü ile yaşlanınca daha da iyi oluyorsun yer tutmalarda falan bence. Ileride o yüzden 1 numaranın donnarumma olacagini dusunuyorum ben tabi sakatlık vs , bir çok etken var. O şekil bir anda düşedebilir ama normal şartlar altinda yani.Courtois yerden cok iyi top cikartiyor bunu gecen sezon bile CL maclarinda epey gosterdi. Donnarumma'yi suan biraz abartiyorsun onu cok istedigin icin. Evet cok iyi kaleci ama acik ara bir numara degil, hatta Courtois'dan cok daha iyi da degil bunu sabaha kadar tartisirim.