Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kiralık+ zorunlu olmayan opsiyon ile sıcak bakarım bu transfere yoksa pek sıcak bakmamakla birlikte maaşı düşük oyuncu almak artık suç mu oldu kulüpte?

Ikiside super kaleci isin ozetinde, yani hangi takim olursan ol kalende Courtois veya Donnarumma olursa kimse kaleci konusunda sikayet edemez. Ben zaten faal olarak suan oynayan kaleciler arasinda bu ikisini net Top 3'e alirim.

Hangisi önde tartışılır ama bence bu yaz itibariyle top 2'ler. Son sezon itibariyle Oblak-Alisson-Ederson-Neuer-Ter Stegen 2-3 sene önce girebilecekleri top 2 tartışmasından az veya çok düştüler. Raya-Martinez-Kobel-Simon falan da elit kaleci olmakla beraber henüz top 2 tartışmasına girecek kadar statüsünü sağlamlaştıramadı.

bizim forumda okuduklarıma bakarsak İnter Pavard'ı ilk 11 oynatsın bize Bisseck'i kiralasın

Okan hoca sisteminde umarım nettir. Icardi düzelince şöyle yaparız vs. lere girince çıkamıyoruz. Transferlerde sırıtıyor.

Şimdi kanat bek mi alacak yoksa kenar stoper mi bakıyoruz ?

Ayrıca forvet arkası kimsenin ismi geçmiyor eylülde bir İlkay ile Şampiyonlar Ligine girmek süper olur.

Courtois yerden cok iyi top cikartiyor bunu gecen sezon bile CL maclarinda epey gosterdi. Donnarumma'yi suan biraz abartiyorsun onu cok istedigin icin. Evet cok iyi kaleci ama acik ara bir numara degil, hatta Courtois'dan cok daha iyi da degil bunu sabaha kadar tartisirim.
Donnarummayi birazda geleceğin courtois'i olarak görüyorum courtois 33 une girdi herhalde ve 3 yıldır falan felaket oynuyor bazen hile gibi hatta. Donna daha 26 ve kalede de stoper gibi tecrübe faktörü ile yaşlanınca daha da iyi oluyorsun yer tutmalarda falan bence. Ileride o yüzden 1 numaranın donnarumma olacagini dusunuyorum ben tabi sakatlık vs , bir çok etken var. O şekil bir anda düşedebilir ama normal şartlar altinda yani.

Pavard geliyorsa bilin ki sag bek icin gelmiyordur. Stoper aslinda cunku sagbek olarak bundan sonra yasi itibariyla oynamasi mantikli degil, yani bizim aradigimiz sag bek degil desek daha dogru..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt