Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.938
- 10.195
- 2.168
Renkdaşım gelmesine gerek yok diyorsun yaniPavard gelirse 11imiz
Kaleci
Sallai Davinson Abdülkerim
Torreira Sara/Lemina
Sane Yunus Barış
Osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaşım gelmesine gerek yok diyorsun yaniPavard gelirse 11imiz
Kaleci
Sallai Davinson Abdülkerim
Torreira Sara/Lemina
Sane Yunus Barış
Osimhen
Allah kahretsin elektrikler gitti
Ben gördüm sanki, silmiştir herhaldeMorata paylaşımını okudum internette ama instagramda paylaşımı yok silmiş sanırım? ya da hiç var olmadı?
Var, duruyor profilinde. Sabit gönderilerin altında;Morata paylaşımını okudum internette ama instagramda paylaşımı yok silmiş sanırım? ya da hiç var olmadı?
yunus onayacaksa neden form durumunu bir değişken olarak belirledin?yunus oynayacak tabi ki form durumuna göre
duruyor renktaşMorata paylaşımını okudum internette ama instagramda paylaşımı yok silmiş sanırım? ya da hiç var olmadı?
eren silinmiş yazarken10 kisi oynatir bizi mesajimi reis
herkes istiyor ya gelsin işte oynayacak kadroyu söyledim benRenkdaşım gelmesine gerek yok diyorsun yani
bu ne anlatiyor
bende niye gözükmüyorduruyor renktaş

Var, duruyor profilinde. Sabit gönderilerin altında;
tamamdır teşekkürSen istiyor musun peki ihtiyacımız olan adam mı?herkes istiyor ya gelsin işte oynayacak kadroyu söyledim ben
bu ne anlatiyor
bu ne anlatiyor
Oradaki vergi sistemi sporcular icin farkli.Pavard with his 5-year (2023/28) contract with inter milan is currently earning €6.5 million (gross) / €5 million (net) per season salary
Buldum. Bizden daha mı düşük vergi?