- 23 Ocak 2019
- 24.925
- 32.532
- 2.233
Üstte sabit mesajlar sıralı, onların hemen altında duruyor olması gerek 2. satırdabende niye gözükmüyor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstte sabit mesajlar sıralı, onların hemen altında duruyor olması gerek 2. satırdabende niye gözükmüyor![]()
4-4-1-1 şeklinde olacak muhtemelen.Icardi - Osi için 3lüüüüüüüüüüü
Cb olarak geliyosa 50 milyona kadar verilir tayyipten kurtuluruz en azındanPavard sagbek oynamayi sevmiyormus. CB olarak devam etmek istiyormus.
Aynen şimdi gördüm sabit olduklarını fark etmedim, geçmiş gönderi gibi kalmış altaÜstte sabit mesajlar sıralı, onların hemen altında duruyor olması gerek 2. satırda![]()
sosyal medya cahili ben 
derhal ve ivedilikle moderatörlüğe düşürülmen lazımbenim kadromda forvette icardidir aslında ama 75 verdik artık osimheni mecbur koyuyoruz
Djiku'nun bir kez olsun faul yapmadan bir müdahale yaptığını görmedimfbden Djiku'yu alalım Pavard'dan daha fazla iş yapar bizim ligde
www.violanation.com
Osi ile takasa bile razı gelirim o durumdaCb olarak geliyosa 50 milyona kadar verilir tayyipten kurtuluruz en azından
Morata seni engellemiş renkdaşbende niye gözükmüyor![]()
bu ne anlatiyor
Yapıyorsun bu işibenim kadromda forvette icardidir aslında ama 75 verdik artık osimheni mecbur koyuyoruz

60 dk deli dana gibi oynayıp son 30 dk 3 gol yeyip elenince anlarlarOkan beye sürekli 50-60 metre geri koşmaya hazir, güçlü kuvvetli, kaslı adaleli herifler disinda bek almak parayi çöpe atmaktır. 10 denemeden sonra bunu öğrenmiş olmamız gerekiyor.