Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortalama derken kimlerin ortalaması? Tamamen tüm kaleciler arasında "ortalama" mı? Yoksa sadece Avrupa'daki tüm ülkelerdeki top ligler için ortalama mı? Yoksa 5 büyük ligdeki tüm takımlar için ortalama mı? CL takımları için ortalama mı? EPL'nin iddialı takımları için ortalama mı?
son iki senede bizimle en ufak bir dedikodusu bile çıkmış kaleciler içinde

Diğer transferler de aynı şekilde
İşin tadı kaçmaya başladı
2.maça çıkacağız ligde
O Hatipoglu denen yönetici ne iş yapıyor. Bacağı sakat felan demeyin normalde de ha varlığı ha yokluğu zaten

Diğer transferler de aynı şekilde
İşin tadı kaçmaya başladı
2.maça çıkacağız ligde
O Hatipoglu denen yönetici ne iş yapıyor. Bacağı sakat felan demeyin normalde de ha varlığı ha yokluğu zaten
O mumkunse hic karismasin ve yakin zamanda istifasini sunsun, daha oyuncu ikna edemeyen adami transfere gonderirsek gecen sene oldugu gibi zit pit kimlerden ret yedigi konusunda haber olacaktir.

GS daha önce kiralık gönderdiği bir oyuncuya bundan sonraki kariyerinde başarılar tarzında bir paylaşım yaptı mı?

Bilmiyorum, yapmadı herhalde ama ben yönetime de güvenmiyorum ki, sırf siz "kesin sattık" sanın diye öyle bir veda mesajı girmiş bile olabilirler. Sonuçta kesin gitme olasılığı da var, yazalım geçelim demiş de olabilirler. Çok mu tutarlı bir kulübüz sanki her konuda da bunda bir şeyi ilk kez yapmayalım...

Musleranin ilk 5 6 sezonu refleksleri muazzamdi. O sayede rahat ettirdi kac mac.

Ama son donemi ayni sekilde dedigin gibi aratmaz. 13 sezonlugun duygusalligi haricinde iyi hatirlanacak efsane oldu . Onun disinda istatistik olarak takilacak bir durum yok

Gecen sene her ilk top gol oluyordu, young boys maci bizim sahadaki felaketti
avrupa için düşünürsek muslera 12-13 sezonu hariç hiçbir zaman iyi olmadı
lig başka hikaye tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt